Nunta printului William cu Kate: Petrecerea a durat pana spre dimineata

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 10:46
6871 citiri
Nunta printului William cu Kate: Petrecerea a durat pana spre dimineata

Printul William si sotia sa, Catherine, si-au sarbatorit vineri seara casatoria printr-o receptie oferita la Buckingham Palace pentru circa 300 de rude si prieteni, ce a durat pana spre dimineata.

Mireasa a purtat o rochie de seara alba, creata tot de Sarah Burton, ca si rochia de mireasa.

Cuplul a ramas la palat dupa receptie, ce a durat pana spre dimineata. Se crede ca tinerii casatoriti vor pleca in luna de miere in cursul zilei de sambata, desi detaliile planurilor lor nu au fost date publicitatii. Se pare ca destinatia aleasa va fi o surpriza inclusiv pentru ducesa de Cambridge.

Potrivit BBC, dupa o nunta publica, luna de miere va fi privata, departe de ochii presei.

Receptia, gazduita de printul de Wales, ar fi inclus un discurs al printului Harry, in calitate de cavaler de onoare, si unul al lui Michael Middleton, tatal miresei.

Un purtator de cuvant al Casei Regale a declarat ca noua ducesa de Cambridge a purtat un bolero alb, de lana de angora, peste o rochie alba, lunga, din satin, cu o broderie din cristale in jurul taliei.

Si sora sa, Pippa, s-a schimbat pentru receptia de seara, alegand o rochie lunga, verde, fara maneci, cu broderii in fata.

Mama lor, Carole Middleton, a purtat o rochie neagra, decoltata in fata si spate.

Regina Elisabeta a II-a si ducele de Edinburgh nu au participat la receptie, deoarece au parasit Londra.

Intre timp, un purtator de cuvant al presedintelui american Barack Obama a declarat ca Washingtonul le-a urat tinerilor casatoriti "o viata fericita impreuna". "Statele Unite nu au prieten mai apropiat in lume decat Marea Britanie", a adaugat el.

"Cu aceasta ocazie, poporul american transmite felicitari din inima popoarelor din Marea Britanie si Commonwealth si impartaseste sperantele lor pentru un viitor luminos pentru cuplul regal", a adaugat el.

Pentru receptia de vineri seara, de la palatul Buckingham, au fost folosite mai multe sali de stat, printre carea marea sala de bal, ce are o lungime de peste 36 de metri si o latime de 18 metri, fiind cea mai mare dintre cele 775 de camere ale palatului.

Vineri, pub-urile din tara au putut ramane deschise cu doua ore peste programul normal si la fel se va putea intampla sambata.

Milioane de oameni din Marea Britanie au marcat nunta regala prin petreceri de strada, picnicuri si alte festivitati.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#nunta William Kate, #nunta regala petrecere, #luna miere William Kate , #nunta
Comentarii