Printesa de 4 luni care produce miliarde

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 14:11
8369 citiri
Printesa de 4 luni care produce miliarde
Foto: Twitter / Kensington Palace

Printul George va fi intr-o zi rege al Marii Britanii, dar sora sa mai mica, printesa Charlotte, este cea care aduce mai multi bani economiei britanice, cota sa fiind estimata de analisti la 5 miliarde de dolari.

Calculele au fost facute de compania de consultanta si evaluare Brand Finance, care estimeaza ca beneficiile economice aduse de dragalasul print George se ridica la "doar" 3,6 milarde de dolari, informeaza CNN.

Fotografii induiosatoare cu printul George si printesa Charlotte, in premiera

Micuta printesa mai are, insa, mult pana sa o ajunga din urma pe mama ei, Catherine, ducesa de Cambridge, a carei contributie este cotata la 7,2 miliarde de dolari. Dar, tinand cont ca Charlotte nu a aparut in public pana acum decat de doua ori, la parasirea maternitatii si la botez, este clar ca valoarea ei pentru business-ul britanic este impresionanta.

Regula incalcata de familia britanica: Premiera la botezul printesei Charlotte

Mai multe branduri cu care mica printesa este asociata au avut deja castiguri foarte mari, estimate la peste 150 de milioane de dolari. De exemplu, salul de dantela de 100 de dolari in care a fost investmantata atunci cand parintii ei au aratat-o pentru prima oara intregii lumi inca se vinde ca painea calda, dupa cum a confirmat Gillian Taylor, director al G.H. Hurt & Sons, de un succes fulminant bucurandu-se si caruciorul vintage in care s-a plimbat pe strazile Londrei la botez.

Pizza-tablou pentru sarbatorirea nasterii printesei Charlotte

"Firma", asa cum este denumita de regina Elisabeta a II-a casa regala, "valoreaza" in total circa 87 de miliarde de dolari.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#printesa Charlotte profit economia britanica, #George Charlotte profit economie , #printul George