Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

O femeie de 83 de ani a fost accidendata grav de convoiul printului William

Miercuri, 19 Iunie 2019, ora 14:58
4112 citiri
O femeie de 83 de ani a fost accidendata grav de convoiul printului William
Foto: Instagram/ Kensington Palace

O femeie octogenara a fost spitalizata in stare grava, dupa ce a fost ranita intr-un accident in care a fost implicat un motociclist din echipajul de politie care ii escorta pe printul William si pe sotia acestuia, ducesa Kate.

Incidentul a fost relatat pe larg, miercuri, in articole publicate pe primele pagini ale tabloidelor britanice, informeaza AFP.

Ducele si ducesa de Cambridge se deplasau catre o ceremonie organizata la Palatul Windsor, luni dupa-amiaza, in momentul in care un motociclist din coloana oficiala a accidentat o femeie de 83 de ani in Richmond, localitate aflata la sud-vest de Londra. Victima a fost transportata la spital in stare grava, a anuntat Scotland Yard.

"Motocicleta a lovit-o, ea a fost proiectata in aer si a cazut apoi pe sosea", a dezvaluit un martor pentru tabloidul The Sun. "Politistul era bulversat, insa el circula pe sensul interzis al drumului, ar fi putut sa fie mult mai rau", a adaugat acelasi martor.

Ducele si ducesa de Cambridge sunt "profund ingrijorati si intristati" de acest accident, a anuntat serviciul de comunicare de la Palatul Kensington.

Cuplul princiar a trimis buchete de flori pacientei octogenare si s-a oferit sa ii faca o vizita la spital, a declarat fiica acesteia pentru The Sun.

Independent Office for Police Conduct (IOPC), departamentul de control intern din cadrul Politiei britanice, a demarat o ancheta pentru a elucida circumstantele in care s-a produs coliziunea. Un purtator de cuvant a precizat ca "femeia, o octogenara, a suferit rani grave si a fost transportata la un spital din Londra unde se afla in stare grava, dar stabila".

Potrivit Daily Mail, acesta a fost cel de-al patrulea incident in care a fost implicat un membru al familiei regale britanice in ultimele sapte luni.

In ianuarie, printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, a accidentat o femeie in apropiere de domeniul regal Sandringham din estul Angliei, atunci cand puternicul vehicul pe care il conducea, un model Land Rover Freelander, a intrat in coliziune cu un automobil Kia.

Printul britanic a scapat teafar din acel accident, insa femeia care se afla la volanul masinii Kia, in care era si un bebelus, a suferit o fractura la incheietura mainii. In urma accidentului, printul Philip, in varsta de 97 de ani, a renuntat sa mai conduca automobile pe drumuri publice.

Vezi si Sotul reginei Angliei a scapat de acuzatii in cazul accidentului rutier in care a fost implicat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#accident convoi printul William , #stiri printul William