Fost senator PRM, noul lider interimar al PC Gorj

Joi, 18 Septembrie 2008, ora 20:36
1920 citiri
Fost senator PRM, noul lider interimar al PC Gorj

Fostul senator PRM Ilie Petrescu a fost numit in functia de presedinte interimar al PC Gorj, dupa ce fostul lider interimar al filialei, Sabin Popescu, si-a dat demisia din partid, a anuntat, joi, la Targu Jiu, vicepresedintele PC Vlad Hogea.

In privinta candidaturii lui Petrescu pe listele Aliantei PSD+PC, deputatul Hogea a spus ca abia sambata viitoare vor fi lansati candidatii PC.

"Poate ca va fi domnul senator Petrescu, dar nu pot sa va spun mai multe pana saptamana viitoare, cand vom lansa candidatii", a precizat Hogea, citat de NewsIn.

Liderul interimar al PC Gorj, Sabin Popescu, a anuntat, joi, ca si-a prezentat demisia din partid, invocand faptul ca a aflat din presa ca fostul senator PRM Ilie Petrescu va candida in locul sau intr-un colegiu din judet.

"Am demisionat din motive de comunicare ... nu este posibil sa aflu din presa informatii despre situatia politica din partid, ca vine domnul senator Petrescu, ca va candida in locul meu. Gestul meu este firesc!", a declarat Sabin Popescu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PC din Targu Jiu.

Sabin Popescu a fost desemnat initial sa candideze pentru un colegiu de deputat pe listele Aliantei PSD+PC, dar ulterior a aflat "din presa" ca nu va mai fi lasat sa candideze. Motivul pentru care Sabin Popescu nu a mai fost sustinut pe lista este venirea in PC a senatorului PRM Ilie Petrescu, care va si candida din partea filialei pe listele Aliantei PSD+PC.

Sabin Popescu a mai precizat ca are oferte politice de la toate partidele, dar cea mai "serioasa" este din partea PD-L, surse neoficiale anuntand ca fostul lider al PC va candida intr-un colegiu pentru deputati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Moment istoric în sportul de la noi. A apărut TAS-ul de România, cu un președinte și 6 arbitri
Moment istoric în sportul de la noi. A apărut TAS-ul de România, cu un președinte și 6 arbitri
Preşedintele Tribunalului Român de Arbitraj Sportiv (TRAS), Cristian Jura, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost lansat organismul de judecată, că...
Trump poate ajunge președinte și dacă este condamnat penal. Constituţia SUA nu are o prevedere care să împiedice acest lucru
Trump poate ajunge președinte și dacă este condamnat penal. Constituţia SUA nu are o prevedere care să împiedice acest lucru
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, este judecat începând de luni la New York pentru acuzaţia că a acoperit ilegal o plată în schimbul tăcerii către o vedetă porno....
#Ilie Petrescu, #PRM, #senator, #interimar, #presedinte, #PC, #gorj , #stiri PRM