Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Politistii au inceput sa dea amenzi pentru afisajul electoral

Luni, 12 Mai 2008, ora 16:53
1207 citiri
Politistii au inceput sa dea amenzi pentru afisajul electoral

Unul din candidatii PRM la functia de consilier local al Timisoarei a fost sanctionat, luni, de politistii comunitari pentru ca si-a lipit mai multe afise electorale pe acelasi panou, transmite NewsIn.

Adrian Pascuta, candidat PRM pentru CL Timisoara, si-a lipit pe panouri un numar de patru afise la Spitalul Judetean Timisoara si alte patru afise pe un panou din centrul Timisoarei, se arata intr-un comunicat al Politiei Comunitare Timisoara.

"In acest sens, Politia Comunitara a informat despre situatia din teren Biroul Electoral Municipal care are competenta pentru solutionarea situatiei", a transmis purtatorul de cuvant al comunitarilor, Dana Seracin.

Alte trei persoane care au deteriorat afisele candidatilor de pe panourile electorale au fost amendati de catre comunitari cu cate 600 de lei. "P. Margarit, de 52 de ani, din Timisoara, a fost depistat in timp ce a dezlipit si a aruncat pe jos afisul Partidului Popular al Protectiei Sociale de pe panoul de la intrarea in Parcul Central. Drept urmare, barbatul a fost sanctionat conform Legii 67/2004 republicata si actualizata cu suma de 600 lei.

Agentii de la Sectia 2 Politia Comunitara aflati in patrulare in zona C. Bogdanestilor din Ronat au depistat un copil de 9 ani care a rupt afisul electoral al reprezentantului PSD si l-a aruncat pe jos. Din acest motiv, mama copilului, M. Cristina, din Timisoara, a fost sanctionata cu suma de 100 lei deoarece si-a lasat copilul nesupravegheat.

O studenta din Targu Jiu, P. Nicoleta, de 22 de ani, care a desenat cu markerul peste afisul candidatului PRM la Primarie, a fost la randul sau sanctionata cu suma de 600 lei", informeaza acelasi comunicat de presa.

Politistii comunitari din Timisoara au primit sarcina, ca pe perioada campaniei electorale, sa supravegheze cele 26 de panouri de afisaj electoral de pe raza Timisoarei. Incalcarile legislatiei in vigoare referitoare la deteriorarea afiselor sau aplicarea unui numar mai mare decat cel prevazut de Biroul Electoral Municipal au fost transmite birourilor electorale.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Doi polițiști din Botoșani au primit o pedeapsă „atipică” pentru fapte de corupție. Întrucât au luat mită cinci kilograme de caș, judecătorii i-au obligat să dea înapoi banii pe...
#politisti, #electoral, #Timisoara, #Amenzi, #afisaj , #stiri PRM