Nichita: PSD are nevoie de un alt proiect politic

Joi, 11 Martie 2010, ora 17:15
882 citiri
Nichita: PSD are nevoie de un alt proiect politic
Foto: Antena 3

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a afirmat joi, in fata colegilor ca il respecta pe Adrian Nastase pentru ce a facut bun pentru PSD, dar partidul are nevoie de un alt proiect politic.

"Il respect pe Adrian Nastase pentru dimensiunea de om de cultura, pentru ce a facut bun pentru partid, dar cred ca partidul are nevoie de un alt proiect politic", a afirmat Nichita, care a adaugat ca in cazul in care va castiga functia de presedinte al Consiliului National, va renunta la pozitia de vicepresedinte al PSD.

Consiliul National al PSD - urmareste minut cu minut

Nichita a adaugat ca a obervat ca de multe ori se vorbeste frumos la televizor, dar nu se reuseste sa se castige increderea oamenilor.

"Daca voi fi ales, primul gest pe care il voi face va fi sa renunt la functia de vicepresedinte pentru ca nu doresc sa fac cumul de functii. Voi face tot ce pot pentru ca partidul sa functioneze unitar. Vreau ca toate structurile din partid sa functioneze unitar, ca un tot, nemijlocit", a spus primarul Iasiului.

Iliescu: Nichita are prea multe functii

Gheorghe Nichita este de parare ca la Congresul din 20 februarie s-a dat un semnal de schimbare prin alegerea lui Victor Ponta in fruntea partidului, iar motivul pentru care s-au pierdut pana acum alegerile a fost ca membrii partidului au fost dezbinati.

"Vreau sa va spun ca nu suntem mai multe categorii de membri de partid: cei din prov si cei din Bucuresti avem drepturi egale. E foarte important in schimb performanta fiecaruia dintre noi si pe de alta parte responsabilitatea", mai spune Nichita.

"Consiliul National este laboratorul partidului"

"Suspiciunea ca suntem doua partide intr-unul trebuie eliminata. Nu trebuie sa transformam Consiliul National intr-un partid mai mic. Consiliul National este laboratorul partdului, nu locul unde se impart locuri in guverne iluzorii", a conchis Nichita.

De ce candideaza Nichita contra lui Nastase la sefia Consiliului National al PSD

Consiliul National al Partidului Social Democrat isi alege, in sedinta de joi, presedintele, trezorierul si sefii de departamente ale formatiunii politice.

Adrian Nastase si Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, si-au depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului National. Practic, insa, este vorba despre o lupta pentru supravietuire politica data de Adrian Nastase, care, potrivit unor surse din PSD, este sustinut de Victor Ponta, in timp ce contracandidatul sau este preferat de "tabara Vanghelie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gheorghe Nichila Consiliu National PSD , #Adrian Nastase