Andrei Iucinu candideaza pentru o functie in filiala PSD Arad

Marti, 02 Decembrie 2008, ora 16:34
1499 citiri
Andrei Iucinu candideaza pentru o functie in filiala PSD Arad

Andrei Iucinu, fost candidat PSD pentru un mandat de deputat in colegiul 7 din judetul Arad, a declarat, marti, ca va ramane in Arad si va candida pentru o functie in conducerea organizatiei judetene a social-democratilor.

La alegerile parlamentare, organizate duminica, Andrei Iucinu a obtinut 15,74 la suta dintre voturi, fiind devansat de candidatul PD-L Iustin Cionca, primar al orasului Pecica, care a obtinut 52,5 la suta, informeaza NewsIn.

"Asa cum am promis atat alegatorilor din colegiul meu, cat si aradenilor in general, voi ramane la Arad, impreuna cu presedintele Marius Lazar. Voi candida la viitoarele alegeri din cadrul organizatiei PSD Arad, pentru o functie importanta, deoarece aceasta functie imi da posibilitatea de a pune umarul la reorganizarea partidului", a declarat Andrei Iucinu.

Pe durata campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, Andrei Iucinu a locuit in orasul Pecica, unde a inchiriat o locuinta.

Tot marti, presedintele interimar al PSD Arad, Marius Lazar, a declarat ca va candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, la alegerile care vor avea loc la inceputul anului viitor.

"In mod sigur voi candida pentru presedintia organizatiei judetene. Marius Lazar a construit ceva la Arad. Daca obtineam sub 20 la suta la aceste alegeri eram deja cu mandatul pe masa. Eu mi-am atins obiectivul propus, ca PSD Arad sa obtina 20 la suta la alegerile parlamentare. Eu cred ca am inceput un proiect care trebuie continuat. In PSD Arad va fi o reforma, va fi un schimb de generatii", a declarat Marius Lazar.

Acesta a mai spus ca obiectivul organizatiei judetene este sa obtina cel putin 30 la suta la viitoarele alegeri, indiferent care vor fi acestea.

Marius Lazar a fost desemnat, anul trecut, in luna iunie, de conducerea centrala a PSD sa coordoneze activitatea organizatiei din Arad, dupa ce fosta conducere locala si-a depus mandatul, in urma rezultatelor slabe obtinute de PSD in judet.

Conform rezultatelor prezentate de Biroul Electoral Judetean Arad, la alegerile pentru Senat, Alianta PSD+PC a obtinut 20,38 la suta, iar la Camera Deputatilor 21,23 la suta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#andrei iucinu arad, #iucinu candidat psd, #alegeri 2008 andrei , #alegeri