Arad: Sponsorii campaniei PSD vor conduce filiala

Duminica, 03 August 2008, ora 13:49
1246 citiri
Arad: Sponsorii campaniei PSD vor conduce filiala

Persoanele care au contribuit financiar la campania electorala a PSD de la alegerile locale din acest an vor face parte din Biroul Coordonator Judetean Interimar al PSD Arad, a anuntat, duminica, Marius Lazar, presedintele interimar al social-democratilor aradeni.

"Saptamana viitoare vom decide infiintarea unui Birou Coordonator Judetean Interimar, din care vor face parte presedintele interimar, consilierii locali si judeteni, oameni care au avut contributii financiare importante in timpul campaniei pentru alegerile locale, oameni cu experienta, parlamentarii organizatiei PSD de Arad, primarii PSD din judet.

Facem aceasta structura pentru a incerca sa reorganizam filialele unde nu am reusit sa obtinem nici macar un mandat de consilier local si pentru a arata ca am redevenit o echipa in stare sa obtinem un rezultat bun, in general, pentru Partidul Social Democrat", a declarat Marius Lazar, citat de NewsIn.

Liderul interimar al PSD Arad a mai afirmat ca este convins ca, dupa alegerile parlamentare, conducerea centrala a partidului nu va mai considera filiala locala ca fiind "oaia neagra a PSD". "Ne vom bate si vom atinge cu siguranta obiectivul de minim 20 la suta la alegerile parlamentare", a afirmat Lazar.

Marius Lazar a mai anuntat ca, in cel mult 10 zile, va prezenta o prima lista a candidatilor PSD pentru colegiile din judetul Arad.

Lazar a declarat recent ca, din masuratorile sociologice care au fost facute la nivelul central al partidului, pentru o campanie competitiva intr-un colegiu uninominal ar fi necesara o suma cuprinsa intre 75.000 si 100.000 de euro.

Marius Lazar a fost desemnat de conducerea centrala a PSD sa coordoneze activitatea organizatiei din Arad, dupa ce fosta conducere locala si-a depus mandatul, in urma rezultatelor slabe obtinute de PSD in judet la alegerile locale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
În Arad se dă drumul la căldură. Decizia autorităților vine după anunțul că temperaturile coboară aproape de zero grade Celsius
Furnizarea energiei termice în locuinţele din oraşul Arad va fi reluată de CET Hidrocarburi, la două săptămâni de la oprire, din cauza temperaturilor scăzute anunţate pentru următoarele...
#PSD, #Arad, #finantatori, #campanie, #conducere , #alegeri