Conservatorii vor sa rupa alianta cu PSD

Sambata, 23 Ianuarie 2010, ora 17:24
3749 citiri
Conservatorii vor sa rupa alianta cu PSD
foto: Antena 3

Se pare ca Partidul Conservator (PC) vrea sa rupa alianta cu PSD, primarul conservator al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, anuntand sambata ca formatiunea sa va intra singura in cursa electorala din 2012 si isi propune sa castige trei fotolii de primar de sector in Bucuresti.

"In 2012 ne vom prezenta singuri la alegerile locale, fara niciun fel de alianta. Noua echipa isi propune sa isi valorifice valorile din interior, prin oamneii pe care i-a recrutat, oameni care au trait pana astazi nu in interiorul politicii, ci in afara ei, dorind sa intre in politica sa schimbe ceva", a afirmat Piedone, citat de Mediafax.

Primarul conservator al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a mai declarat ca partidul sau se pregateste de alegeri la colegiul 19, din Capitala, unde va avea un candidat propriu, dupa ce Daniela Popa, fostul presedintele PC, si-a prezentat oficial demisia, sambata, la Brasov.

"Un lucru este cert, in colegiul 19, candidatul va fi conservator. (...) Este un sector conservator si vreau sa fie implementata in acest sector o politica conservatoare", a declarat Cristian Popescu, precizand ca nu se va implica in campania electorala.

"Nu se va tine cont de parere mea ca primar al acestui sector, unde se afla acest colegiu. Eu declar public ca n-am sa fac campanie electorala", a spus Piedone.

"Vom avea un candidat propriu sustinut de alianta, asa cum s-a intamplat si pana acum si care, asa cum se prefigureaza, probabil ca va fi sustinut si de PNL", a declarat si vicepresedintele PC, Vlad Hogea, precizand ca pana acum nu s-au facut propuneri si ca partidul sau va astepta intai sa fie luata decizia de reorganizare a alegerilor.

Daniela Popa si-a anuntat, sambata, demisia din functia de presedinte a Partidului Conservator, cat si din cea de membru de partid, dupa ce a fost numita membru in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), iar noua functie este incompatibila cu statutul de parlamentar si cu orice alta functie politica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#candidat PC colegiul 19, #Piedone alegeri locale 2012, #Piedone alianta PSD PC, #demisie Daniela Popa , #alegeri