Ponta pierde controlul PSD: Dragnea, noul sef interimar, a zdrobit-o pe Rovana Plumb

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 23:55
23434 citiri
Ponta pierde controlul PSD: Dragnea, noul sef interimar, a zdrobit-o pe Rovana Plumb
Foto: Arhiva Ziare.com

Social-democratii si-au votat miercuri, intr-o sedinta neobisnuita, presedintele interimar care va conduce partidul in lunile urmatoare. Liviu Dragnea a castigat categoric in fata colegei sale, Rovana Plumb.

Coordonatorul politic al PSD a obtinut 65 de voturi, in timp ce contracandidata sa, Rovana Plumb - sustinuta de altfel de premierul Ponta -, a primit doar 18 voturi.

Premierul Victor Ponta a plecat, miercuri, de la sedinta CEx inainte de a vota si le-a spus jurnalistilor ca se va intoarce, insa nu a mai facut-o. Ulterior, a postat pe Facebook o imagine care-l infatiseaza alaturi de liderul Consiliului European, Donald Tusk.

Printre cei care si-au anuntat anterior sustinerea pentru Liviu Dragnea s-au numarat si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Liviu Dragnea va conduce PSD, din postura de presedinte interimar, pana pe 16 noiembrie, cand va avea loc Congresul PSD. Coordonatorul politic al PSD revine astfel in fruntea partidului dupa ce a renuntat la functia de presedinte executiv, ca urmare a condamnarii in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu, din anul 2012.

Victor Ponta s-a autosuspendat din functia de presedinte al PSD dupa ce procurorii DNA au anuntat inceperea urmaririi penale impotriva sa in dosarul Rovinari-Turceni. PSD si-a schimbat astfel presedintele inculpat cu unul condamnat in prima instanta.

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, principalele evenimente si declaratii:

23:55 - Incheiem aici. Va multumim ca ati urmarit, alaturi de noi, cele mai importante evenimente si declaratii despre alegerile din PSD. Ramaneti pe Ziare.com, se anunta o vara fierbinte si din punct de vedere politic. Scena politica clocoteste dupa evenimentele recente, ramane de vazut daca PSD este atat de unit cum au transmis noii si vechii lideri, dar si cum va incerca Opozitia sa capitalizeze mutarile recente din coalitie.

22:30 - Si Catalin Ivan, recent exclus din PSD, comenteaza votul de miercuri, din CEx. " (...) Liviu Dragnea a simtit mai bine pulsul membrilor de partid si a inteles nevoia unui congres rapid. Rovana Plumb a sustinut ideea unui congres abia dupa alegerile parlamentare, ceea ce era total impotriva opiniei generale", scrie Ivan.

22:01 - "Din lac in put: PSD a incaput pe mana unui condamnat, dupa ce s-a aflat sub autoritatea lui dottore. Data viitoare, Iliescu & co. ar putea alege un criminal in serie", comenteaza pe Facebook si europarlamentarul Cristian Preda.

21:44 - Premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie la B1 TV, ca nu va candida pentru sefia PSD la congresul din noiembrie si a insinuat ca tot Liviu Dragnea va fi ales si atunci, pentru ca "asta e traditia in partid".

"Congresul a fost decis de Consiliul National, cand a fost aleasa Rovana Plumb. A fost propunerea mea la acea vreme, ca el sa aiba loc pana la sfarsitul anului. Liviu Dragnea e presedinte interimar pana la congres.

Eu nu voi mai participa la congres ca sa ocup functia de presedinte. Liviu Dragnea nu s-a luptat cu mine azi. Ma asteptam la votul de azi. Dragnea cunoaste foarte bine membrii de partid, era clar ca va castiga in momentul in care a anuntat ca participa", a declarat Ponta.

21:29 - Deputatul Sebastian Ghita, fost membru al PSD si apropiat al premierului Victor Ponta, a comentat rezultatul votului de miercuri, din CEx al PSD, apreciind ca "toti cei din PSD s-au razbunat pe Ponta".

"Am inteles ca cei din PSD s-au razbunat pe Ponta ca a pierdut alegerile, dar puteau sa amane aceasta razbunare, ca nu le prinde bine", a declarat Ghita.

Ghita se dezlantuie: Dragnea, sprijinit de Iliescu, protejatul Moscovei. PSD s-a razbunat pe Ponta

20:58 - Vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca raspunsul PSD la asteptarile oamenilor de reformare a clasei politice a venit prin alegerea in fruntea sa a unui condamnat penal, ea exprimandu-si convingerea ca in toamna se va schimba majoritatea parlamentara si PNL va da un nou guvern.

20:36 - Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie alaturi de Donald Tusk. "A fost o placere sa il intampin pe Presedintele Consiliului European - Donald Tusk, in timpul escalei pe care a facut-o la Otopeni (venind din vizita oficiala de la Baku)! Un prieten si un adevarat lider european!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

De ce nu a mai votat Ponta pentru Rovana Plumb: M-am intalnit cu un prieten care a venit de la Baku

Amintim ca Victor Ponta nu a mai votat la CEx, desi si-a exprimat sustinerea categorica pentru Rovana Plumb.

20:12 - Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, miercuri, alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD, sustinand ca prima concluzie a acestei decizii a social-democratilor ar fi ca "asa arata reforma in acest partid".

19:59 - O reactie a venit si de la Partidul Social Romanesc, condus de Mircea Geoana:

Un fost sef al PSD acuza: Partidul si-a pecetluit soarta, Ponta are un dublu handicap

"Votul de astazi reprezinta finalul politic al lui Victor Ponta. Fostul lider PSD a reusit sa ingroape nu doar instinctele democratice intr-un mare partid, ci si partidul in sine. In acest moment, Victor Ponta are un dublu handicap: este inculpat intr-un dosar de coruptie si lipsit de sprijinul politic al propriului partid. Dupa infrangerea categorica din CEx, singura solutie onorabila este demisia sa din functia de prim-ministru", se arata intr-un comunicat PSRo, remis Ziare.com.

19:40 - Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a reactionat, miercuri seara, dupa ce Liviu Dragnea fost ales presedinte interimar al PSD.

"Decizia Comitetului Executiv National PSD este un pas pe calea stabilitatii si permite intregii Coalitii sa se preocupe cu maxima atentie de guvernare.

Votul de incredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar si la fel de clara este si optiunea partidului pentru continuarea guvernarii", a transmis Gabriel Oprea printr-un comunicat de presa remis, miercuri, Ziare.com.

19:26 - Liviu Dragnea a subliniat ca nu este suparat ca premierul Victor Ponta a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD.

"Victor Ponta ramane prietenul meu. Pe un prieten nu te poti supara. A fost optiunea lui Victor (de a o sustine pe Rovana Plumb - n.red) si o respect. Nu sunt suparat", a declarat Dragnea.

19:17 - Pentru a demonstra ca nu exista animozitati dupa votul din CEx, Liviu Dragnea si Rovana Plumb se imbratiseaza si se saruta prieteneste in fata jurnalistilor.

Foto: Realitatea TV

19:18 - "Ii felicit pe Liviu Dragnea, pe Rovana, si va spun ca imi doresc ca impreuna cu dl presedinte Klaus Iohannis si cu toate fortele politice din Romania sa ne indreptam atentia catre modernizarea administratiei centrale si locale din Romania, in sensul european", a declarat si Marian Oprisan.

Opisan dezvaluie de ce s-a sucit si nu a mai sustinut-o pe Rovana Plumb: Era ilogic

"Multa vreme, in PSD, am crezut ca trebuie de multe ori sa separam decizia politica de decizia guvernamentala. M-am gandit ca dna Rovana Plumb este presedintele Consiliului National si ar fi fost ilogic sa fie si presedintele partidului", a adaugat presedintele CJ Vrancea.

19:10 - "Am avut o discutie telefonica cu Gabriel Oprea, care sprijina formula votata azi si il asigur de dorinta noastra de colaborare onesta si cinstita. Colegilor de la ALDE le transmitem la fel", a mai declarat Dragnea.

19:01 - Dragnea e intrebat daca va candida la sefia partidului si la Congres, insa evita sa dea un raspuns clar.

19:00 - Vorbeste Rovana Plumb: "Vreau sa le transmit celor 700.000 de membri ai partidului si tuturor celor care ne sprijina ca dupa acest moment PSD este intarit, cu o echipa in jurul celui mai bun premier, Victor Ponta, care se bazeaza pe o alianta solida, ca ne vom continua proiectul de guvernare, ca vom pregati momentele electorale pentru 2016 si ca vom face tot ce e mai bun pentru romani", a declarat ministrul Muncii.

Rovana Plumb, mesaj pentru pesedisti, dupa ce a pierdut categoric in fata lui Dragnea

18:57 - Prima reactie din afara partidului, dupa votul din PSD, vine de la Nicusor Dan: "Asadar, PSD si-a inlocuit un lider inculpat penal cu unul condamnat penal. Asta da reforma morala in partid!", a notat pe Facebook Nicusor Dan.

18:56 - Dragnea confirma ca a castigat sefia interimara a partidului: "PSD e un partid unit, care poate trece si peste crize mai mici sau mai mari. Rovana Plumb ramane presedintele Consiliului National, un om politic care mai are multe de spus in politica.

Dragnea, noul presedinte interimar al PSD: Prima reactie dupa ce a zdrobit-o pe Plumb

Langa mine este Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, un om care trebuie valorizat la maximul de potential pe care il are", a mai spus Dragnea.

18:54 - A iesit din sedinta CEx Liviu Dragnea.

"Colegii mei mi-au acordat un vot de incredere pentru a putea forma o echipa buna, unita, larga, care sa pregateasca intr-un termen foarte scurt un plan concret de actiune, atat in teritoriu, cat si in Parlament", a spus noul presedinte interimar al PSD.

18:42 - Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD. Acesta a primit 65 de voturi, in timp ce Rovana Plumb a primit 18 voturi, transmit televiziunile de stiri.

18:34 - Televiziunile anunta pe surse ca Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD. Nu exista deocamdata o confirmare oficiala. Amintim ca Liviu Dragnea a fost sustinut de Ion Iliescu, in timp ce Victor Ponta si-a declarat sprijinul pentru Rovana Plumb. Premierul NU a votat la CEx, cu toate ca a spus ca o va face.

18:32 - Votul s-a incheiat. Ramaneti pe Ziare.com pentru a afla cine va conduce interimar PSD-ul pana in toamna si pentru a citi reactiile la cald dupa votul social-democratilor.

18:19 - "Am avut admitere la Politehnica si, cand e admitere, e cartier general din care nu poti sa iesi. N-am negociat cu nimeni (candidatura pentru presedintele interimar - n.red.) si am spus colegilor ca pot fi in echipa cu oricare dintre ei, ca ii apreciez si ca nu am nevoie de nicio functie ca sa fac ce am facut pana acum.

Daca o luam in considerare, as fi anuntat din timp, asa mi se pare civilizat. Le multumesc colegilor care au crezut si cred in mine. Pot sa fiu in echipa cu oricare dintre candidati. Votul este secret si nu o sa ma puneti in situatia sa va spun.

Vreau sa fiu intr-o echipa care sa fie unita, sa nu ne uitam urat unii la altii. Ii apreciez pe amandoi si as vrea sa lucrez cu oricare. Intotdeauna e mai potrivit cel care castiga mai multe voturi.

Avem o hotarare a Consiliului National pentru organizarea Congresului in noiembrie si cred ca trebuie sa avem un presedinte legitimat de votul delegatilor la Congres", a declarat Ecaterina Andronescu, la iesirea din sedinta CEx.

PSD a stabilit data Congresului - Presedintele interimar, sef doar pana in toamna

18:12 - Ion Iliescu a iesit de la sedinta CEx. Fostul lider PSD si-a exprimat inca o data sustinerea pentru Dragnea, desi pana nu demult spunea ca ar trebui ca la sefia PSD sa fie o femeie. "Cred ca (Liviu Dragnea) are calitatile necesare, bun organizator, intr-o perioada cand e nevoie de asa ceva", a declarat Ion Iliescu. Acesta a adaugat ca in luna noiembrie se va organiza Congresul PSD.

18:00 - A inceput votul, membrii CEx voteaza cu buletine, votul este secret.

17:44 - Victor Ponta a parasit sedinta social-democratilor fara a vota. "Votez cand ma intorc, ma duc sa... am intalnire. Sunt absolut convins ca PSD e la fel de unit si dupa intalnirea asta. Oricine va fi, Rovana sau Liviu, eu o sa lucrez cu ei", a spus Victor Ponta, la iesirea din sedinta CEx.

17:42 - Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a iesit pentru scurt timp din sedinta, precizand ca sunt 98 de membri in CEx si ca "la prima vedere pare ca sunt prezenti toti".

17:32 - Ion Iliescu il sustine pe Liviu Dragnea, despre care a spus ca "e indispensabil", dupa ce anterior spusese ca nu sustine pe nimeni.

17:22 - "Am partea mea de vina ca am pus-o pe Codruta (Laura Codruta Kovesi - n.red.). Nu vreau sa conduc partidul prin cineva. E mai bine cu Rovana. Sa nu se supere Liviu Dragnea ca o sustin pe Rovana", a mai declarat Victor Ponta in sedinta, potrivit B1 TV.

Cu toate acestea, premierul a afirmat ca "solutia cea mai buna ar fi fost Liviu Dragnea".

17:20 - In cadrul CEx s-a cerut demisia ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, dupa ce si premierul Victor Ponta a sugerat ca acesta ar trebui sa paraseasca functia, daca nu obtine rezultate concrete in cazul fetei violate de sapte tineri, in judetul Vaslui.

Ponta i-a cerut demisia lui Cazanciuc daca nu ia masuri dupa violul din Vaslui (Video)

Violul de la Vaslui - Cazanciuc se simte "dojenit" dupa ce Ponta l-a amenintat cu demiterea: Numai tata sa nu fii

17:18 - "Sunt un om de echipa", a declarat Ecaterina Andronescu, care a mai precizat ca tine cu ambii candidati si vrea "solidaritate in partid", cerand convocarea Congresului in luna noiembrie, noteaza Stiri pe surse.

17:15 - "M-am gandit sa ma retrag de cand a fost condamnat Liviu Dragnea", a declarat si Victor Ponta, in cadrul sedintei, potrivit B1 TV.

17:12 - Tot surse citate de Realitatea Tv arata ca Dragnea s-ar fi oferit sa organizeze viitorul Congres al partidului.

17:06 - Surse citate de Realitatea TV sustin ca Ecaterina Andronescu nu accepta propunerea de a fi presedinte interimar al PSD.

17:03 - Senatorul PSD Georgica Severin sustine ca Ecaterina Andronescu "e propunerea ideala" pentru sefia interimara a PSD.

17:00 - Liderii PSD din judetele Constanta, Arges, Vrancea si Satu Mare il sustin pe Liviu Dragnea, potrivit unor surse citate de Digi 24.

16:50 - B1 TV mai transmite ca, potrivit lui Marian Oprisan, "Victor Ponta nu poate pleca de la guvernare".

16:44 - Valeriu Zgonea a spus ca Liviu Dragnea "e singura solutie in acest moment".

16:40 - Marian Oprisan a afirmat ca il sustine pe Liviu Dragnea, insa i-a facut o declaratie Rovanei Plumb: "Te iubesc!", mai informeaza B1 TV, precizand ca Victor Ponta "nu poate pleca de la guvernare".

16:38 - Primarul Sectorului 3 si vicepresedinte al PSD, Robert Negoita, a declarat ca Rovana Plumb "nu poate avea toate functiile", informeaza B1 TV. In plus, acesta a precizat ca "e important tandemul Rovana Plumb - Liviu Dragnea" si ca ministrul Muncii ar trebui sa ramana doar presedinte al Consiliului National, in timp ce fostul vicepremier ar trebui sa fie presedinte interimar al PSD.

16:30 - B1 TV transmite ca Liviu Dragnea a declarat, la inceputul sedintei, ca "PSD a scapat Romania de regimul Basescu, eu platesc pentru asta".

"Nu avem de castigat daca plecam de la guvernare. Il sustin cu toata taria pe Victor Ponta. Am ales sa risc pentru partid, nu pentru mine", a mai precizat Dragnea.

16:25 - De asemenea, senatorul Daniel Savu o sustine pe Rovana Plumb, anunta Digi 24, precizand ca Liviu Dragnea ar fi fost pus de SRI sa candideze pentru sefia PSD.

16:20 - Datoriile PSD sunt de 32 de milioane de lei, dupa ce Victor Ponta a renuntat la presedintia partidului.

Ponta lasa PSD cu datorii de 32 de milioane de lei

16:16 - Televiziunile de stiri anunta ca senatorul PSD de Constanta Nicolae Moga a propus-o pentru functia de presedinte interimar al PSD pe Ecaterina Andronescu.

16:00 - Potrivit Antena 3, Liviu Dragnea a spus ca nu vrea sa fie presedinte al PSD, ci doar interimar.

15:45 - Valeriu Zgonea si-a aratat sustinerea pentru Liviu Dragnea, mai transmite B1 TV: "cel mai bun candidat pana la Congres".

15:37 - Liviu Dragnea a spus, in cadrul CEx, ca "toti liderii sunt amenintati acum de justitie", potrivit unor surse citate de B1 TV.

15:35 - Rovana Plumb a avut un mesaj de sustinere pentru Victor Ponta si a vorbit despre buna guvernare, informeaza B1 TV.

15:30 - Vicepresedintele PSD Constantin Nita este de parere ca "cele mai mari sanse le are Liviu Dragnea", transmite Agerpres.

15:26 - In timp ce premierul participa la sedinta, pe contul sau de Facebook a aparut un mesaj similar celor transmise de Victor Ponta.

"Dupa votul de astazi din ‪PSD, oricine castiga trebuie sa se concentreze pe partea de activitate politica a partidului. Eu voi sprijini conducerea PSD cu toate fortele, pentru ca toata lumea m-a sprijinit si pe mine cand am avut nevoie!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

15:12 - A inceput sedinta, a luat cuvantul Victor Ponta, care in urma cu 10 zile si-a anuntat retragerea de la conducerea partidului. Premierul este incadrat de Liviu Dragnea si Rovana Plumb.

"O sa fim un partid unit si dupa CEx de azi. Sunt convins ca am facut lucruri extraordinare si vom face si in continuare. Vreau sa ducem la bun sfarsit o guvernare de care dvs. nu aveti de ce sa va rusinati.

Cat voi face politica, voi fi membru al PSD, si cat voi fi membru al PSD, voi sustine conducerea PSD. Vreau sa va rog sa ma sprijiniti in continuare - 99 la suta din eforturile mele si incep sa fiu mult mai apt din punct de vedere fizic - vor fi pentru guvernare. Dvs., la anul, veti avea eforturile indreptate catre alegeirle locale si parlamentare.

Cea mai mare onoare petnru mine a fost sa fiu presedinte al PSD si sa va zic ca mai avem inca foarte multe lucruri de facut impreuna. Multumesc tuturor membrilor CEx", a declarat Victor Ponta, in aplauzele colegilor, in sedinta.

"Din experienta dlui presedinte Iliescu, am aflat ca cel mai tare esti iubit cand esti numit si cand pleci din functie", a adaugat premierul.

15:05 - La randul sau, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a mentionat ca nu sustine pe nimeni.

15:03 - Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a spus ca "exista si alte variante", pentru conducerea interimara a partidului, pe langa Rovana Plumb si Liviu Dragnea.

15:00 - "Activitatea Guvernului va continua, sprijinit de PSD, ALDE. Indiferent cine va fi presedinte, trebuie sa se concentreze pe activitatea politica a partidului. Pentru partid, activitatea guvernamentala e un plus, nu un minus de acoperit", a mai declarat premierul.

"Voi sprijini conducerea PSD, pentru ca toata lumea m-a sprijinit cand am ajuns lider al PSD. Doar nu va ganditi ca nu voi sprijini pe cel sau cea care va fi interimar", a mai spus Ponta.

Foto: Digi 24

14:59 - A ajuns si Victor Ponta: "PSD nu e impartit in doua tabere, e unit si va fi unit si dupa votul de azi. Important este ca suntem in continuare primul partid ca forta politica si electorala a tarii, ca guvernam si eu cred ca, atunci cand se va trage linie, va fi una dintre cele mai bune guvernari ale tarii".

14:56 - Liviu Dragnea a declarat ca nu stie cum va vota Victor Ponta, dar ca "vorbim dupa CEx, eu zic ca astazi trebuie as castige partidul". De asemenea, intrebat daca Victor Ponta va vota, a raspuns: "Nu stiu".

"E important ca fiecare coleg care voteaza sa se gandeasca la stabilitatea partidului", a spus coordonatorul politic al PSD, subliniind ca el este "un mediator".

14:54 - Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a laudat guvernarea, la sosirea la sedinta PSD.

"Avem o guvernare buna, in urma careia romanilor a inceput sa le mearga mai bine. Astazi, PSD va iesi solid si puternic. Forta PSD sta in continuare in suma liderilor de valoare atat in plan local, cat si in plan central.

(...) In urma sedintei de azi, PSD va ramane un partid puternic, solid si unit, un partid la guvernare, guvernare care a facut ca viata romanilor sa fie un pic mai buna", a declarat Marian Oprisan.

14:52 - Valeriu Zgonea a spus, dupa sedinta in care au participat atat Ponta si Dragnea, cat si lideri ai PSD din teritoriu, ca "cel mai bun este partidul", dupa ce a fost intrebat cine, dintre Liviu Dragnea si Rovana Plumb, ar fi mai bun pentru sefia interimara a PSD.

"Ministrii au venit intotdeauna in biroul presedintelui Camerei. Liderii de grup parlamentar veneau intotdeauna si stabileau deciziile mari in biroul presedinte al Camerei Deputatilor", a declarat Valeriu Zgonea.

"Si cand Zgonea nu va mai fi presedintele Camerei, liderii vor discuta lucruri importante", a mai afirmat deputatul PSD. Totodata, intrebat care dintre Dragnea si Plumb este mai bun pentru a fi presedinte interimar, Zgonea a precizat: "Cel mai bun este partidul".

14:35 - Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan se afla in sedinta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, transmite B1 Tv.

14:22 - Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a ajuns la sedinta CEx a social-democratilor, de la Palatul Parlamentului.

Aberatia zilei: Pacaleala de la PSD

Razboiul doamnelor? Inca un nume in cursa pentru sefia interimara a PSD (Video)

14:18 - Potrivit unor surse citate de Realitatea Tv, Ecaterina Andronescu ar urma sa preia interimatul si sa conduca partidul pana la organizarea Congresului, fara insa a candida ulterior la sefia plina a partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#PSD alegeri presedinte interimar, #Rovana Plumb Dragnea presedinte interimar PSD , #alegeri