PSD analizeaza rezultatul alegerilor saptamana viitoare, in Teleorman

Marti, 09 Iunie 2009, ora 15:23
1010 citiri
PSD analizeaza rezultatul alegerilor saptamana viitoare, in Teleorman
Foto: Arhiva

PSD va analiza rezultatele alegerilor de la PE, saptamana viitoare, intr-un Comitet Executiv, in Teleorman, organizatia din partid care a obtinut cel mai bun scor la scrutinul de duminica.

Potrivit lui Geoana, procentul de 51% obtinut de organizatia condusa de Liviu Dragnea este cel mai mare nu numai in PSD, ci si la nivel de tara, al celorlalte filiale de partid.

La finalul unei sedinte a Grupului strategic de campanie, desfasurate luni, dupa anuntarea rezultatelor finale ale scrutinului din 7 iunie, Mircea Geoana a anuntat ca, la nivelul conducerii partidului, se va face o analiza serioasa si severa a modului cum organizatiile din teritoriu au reusit sa mobilizeze votantii PSD.

Intre organizatiile felicitate de presedintele PSD se afla Teleorman - care a obtinut 51,68% din voturi, urmata de Vrancea, Olt, Vaslui, Ialomita, Galati si Arges.

"Intre surprizele placute se afla organizatia Dambovita, care a castigat detasat aceste alegeri. Salut totodata recuperarea intregii Oltenii, care a devenit rosie. Rezultate foarte bune au fost obtinute si la Hunedoara unde, impotriva unor adversari redutabili, organizatia noastra si-a facut datoria", a spus liderul PSD.

Mircea Geoana a tinut sa felicite si organizatiile din Transilvania, unde PSD s-a clasat pe primul loc sau pe locul al doilea, dupa UDMR, intre acestea fiind cele din Salaj, Satu Mare, Harghita si Covasna.

"O evolutie interesanta care arata potentialul PSD" s-a inregistrat, potrivit presedintelui social-democratilor, in Bucuresti, unde scorurile PSD si PDL au fost aproape egale.

In schimb, in ceea ce priveste organizatia PSD din Constanta, Mircea Geoana s-a aratat dezamagit.

"Pentru Constanta este un scor dezamagitor, este un scor mult mai slab decat cel de la parlamentare si sunt convins ca vor fi toate concluziile trase. Este o organizatie foarte puternica si care atunci cand se mobilizeaza poate face scoruri exceptionale si sunt convins ca vor face acest lucru in toamna", a spus Geoana.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PSD rezultat alegeri, #consiliu executiv Teleorman, #alegeri europarlamentare 2009 , #alegeri