PSD: Guvernul i-a dat cei mai multi bani lui Pinalti, artizanul procesului de fraudare

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 22:30
1913 citiri
PSD: Guvernul i-a dat cei mai multi bani lui Pinalti, artizanul procesului de fraudare
Foto: Arhiva

Social democratii acuza Guvernul Romaniei ca acorda fonduri pentru autoritatile locale pe criterii politice, iar printre cei "premiati se afla edilul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care este artizanul procesului de fraudare fara precedent a alegerilor din judetul Neamt, din luna august a acestui an".

"Partidul Social Democrat constata, fara surprindere, ca Guvernul Romaniei continua alocarea pe criterii pur politice a fondurilor catre administratiile locale. Fondul de Rezerva al Guvernului a devenit pusculita de campanie pentru primariile PDL.

Cu la fel de putina surprindere am luat act de faptul ca primaria care a primit cei mai multi bani de la Guvern, in urma alocarii de saptamana trecuta, este cea din Piatra Neamt, condusa de Gheorghe Stefan, artizanul procesului de fraudare fara precedent a alegerilor din judetul Neamt, din luna august a acestui an", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Social democratii sustin ca primaria din Piatra Neamt a primit de la Guvern peste un milion de lei.

"Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UNPR. Vedem, asadar, cum Partidul Democrat Liberal a ajuns in faza in care nu mai doreste nici macar sa pastreze aparentele.

Cei care aduc servicii partidului, indiferent de forma ilegala si nedemna pe care o imbraca acestea, sunt premiati din banii publici. Aceeasi situatie o vedem si in cazul celor care au ales sa tradeze votul alegatorilor, inregimentandu-se in randurile puterii care jefuieste astazi Romania", mai sustin cei din PSD.

Social democratii acuza ca pedelistii ii sanctioneaza pe romanii care au ales in functii de conducere reprezentanti ai partidelor din Opozitie.

"Modul in care PDL a ales sa directioneze, inca odata, fondurile publice arata si faptul ca, pentru principala formatiune de guvernamant, romanii se impart in doua categorii: cei care i-au ales candidatii si merita sa fie sprijiniti; cei care au ales reprezentanti ai partidelor aflate astazi in opozitie si care sunt lasati fara niciun fel de sprijin.

Romanii trebuie sa stie ca toate suferintele care le sunt cauzate in aceasta perioada isi au cauza la PDL si Guvern, care au decis ca tot ceea ce nu sustine "portocaliul" merita pedepsit, indiferent ca este vorba de un cetatean sau de milioane de cetateni, cum este acum cazul", se mai arata in comunicat.

I.U.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#PSD acuzatii Guvern, #acorda bani premiu, #Pinalti artizanul procesului fraudare , #alegeri