Ziare.com

Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National

Joi, 14 Iunie 2012, ora 10:38

   

Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National
Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National, in prezenta presedintelui partidului, premierul Victor Ponta, pentru a face o analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 10 iunie, precum si pentru a lua o serie de masuri organizatorice in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

Ordinea de zi a fost discutata marti, la Palatul Victoria, de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cu premierul Victor Ponta.

La reuniune vor fi invitati toti presedintii de consilii judetene apartinand PSD, precum si cei 18 parlamentari care au devenit primari ai municipiilor resedinta de judet.

Cu acelasi prilej, Victor Ponta va prezenta o analiza generala iar Liviu Dragnea - o analiza legata de ceea ce s-a intamplat in campania electorala, precum si o analiza succinta a alegerilor, "unde se putea functiona si mai bine".

"Poate vom lua si cateva masuri organizatorice la acest Comitet Executiv National, legate de judetele unde lucrurile vor putea sa functioneze mai bine. O sa avem o discutie. Multi dintre oameni merita felicitati, dar trebuie sa fim constienti ca de saptamana viitoare cei care au castigat trebuie sa se apuce de treaba iar din punct de vedere politic trebuie sa ne pregatim pentru alegerile parlamentare, cand or fi ele. (...) Noi am avut 22 de candidati pentru CJ si am castigat 22. (...) Acum lucrez impreuna cu colegii la o analiza a potentialului, pentru ca vreau sa se maximizeze rezultatul nostru la alegerile parlamentare", a afirmat Liviu Dragnea.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 920 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor