Tandemul Dragnea-Ghita pentru sefia PSD, in ochii liderilor partidului: De la "prematur" la "ii votez" (Video)

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 18:00
2759 citiri
Tandemul Dragnea-Ghita pentru sefia PSD, in ochii liderilor partidului: De la "prematur" la "ii votez" (Video)
Foto: PSD

Anuntul privind candidatura lui Liviu Dragnea la sefia PSD in tandem cu Sebastian Ghita este vazut de liderii din teritoriu ca fiind o discutie prematura, cei mai multi spunand ca in prezent trebuie sa se concentreze pe campania pentru prezidentiale.

"Conform Constitutiei Romaniei si Statutului PSD, orice persoana care detine calitatea de membru PSD are dreptul de a alege si de a fi ales. Cine iese presedintele PSD nu poate stabili decat Congresul partidului", a declarat vicepresedintele social-democrat Marian Oprisan.

Liviu Dragnea: Daca ma hotarasc, candidez la presedintia PSD in echipa cu Sebastian Ghita

El a adaugat ca la Congres "participa reprezentantii miilor de membri ai PSD care in acest moment muncesc cinstit si sunt daruiti castigarii alegerilor prezidentiale de catre Victor Ponta, in acest moment singurul lucru care ma intereseaza".

Firea: Apreciez tandemul Dragnea-Ghita, ii voi vota

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca personal apreciaza tandemul Dragnea-Ghita si le va acorda votul la Congresul PSD, daca cei doi isi vor depune candidaturile.

"Mesajul este de continuitate a rezultatelor foarte bune obtinute de PSD la alegerile locale, parlamentare si europarlamentare de echipa de conducere Victor Ponta-Liviu Dragnea", a adaugat Gabriela Firea.

Firea, care este si presedintele PSD Ilfov, a aratat ca, in acest moment, este necesar ca organizatiile PSD din tara "sa ramana focusate" pentru campania prezidentiala.

Lider PSD Galati: Sunt multi colegi de valoare care pot candida

Vicepresedintele PSD Galati, deputatul Florin Paslaru, spune ca in partid sunt "multi colegi de valoare" care pot candida la sefia PSD, si apreciaza ca tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghita este unul "destul de bun".

"Liviu Dragnea este actualul presedinte executiv al partidului, este cel care conduce campania electorala, este un om de valoare in PSD, asa cum avem si alti colegi. Exista posibilitatea sa fie candidat pentru presedintia partidului, dar cred ca este prematur sa vorbim despre acest lucru pentru ca suntem in campanie electorala", a declarat vicepresedintele filialei judetene Galati a PSD, Florin Paslaru.

Dragnea: Nu o sa ma mai intereseze sefia PSD daca mai continua lucrurile asa

Intrebat daca anunturile lui Liviu Dragnea si Sebastian Ghita nu contravin deciziei CEX al PSD de la Orastie, ca discutiile despre succesorul lui Victor Ponta la conducerea partidului sa aiba loc dupa alegerile prezidentiale, si daca nu ar trebui sa existe sanctiuni pentru cei care incalca acea hotarare, Paslaru a evitat sa dea un raspuns.

"Sunt multi pe langa domnii Dragnea si Ghita, multi colegi de valoare care isi pot depune candidatura, dar, repet, este campanie electorala, iar noi cei din Galati ne vedem de bunul mers al campaniei electorale. (...) Totusi, daca vreti, cred ca tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghita este un tandem destul de bun", a mai aratat Paslaru.

Discutiile despre succesorul lui Ponta, dupa alegeri

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, afirma ca orice discutie legata de succesorul lui Victor Ponta la conducerea partidului "este prematura", iar toti liderii PSD trebuie sa se concentreze pe campania electorala.

"Decizia de marti din Biroul Permanet National este corecta, foarte buna, pentru ca nu trebuie sa mai existe iesiri publice pe tema succesorului lui Victor Ponta. Orice discutii pe acest subiect sunt premature. Trebuie sa ne concentram strict pe campania electorala, iar dupa alegeri sa se discute in partid aceste lucruri", a spus Caprar.

Sedinta PSD fulger, lasata cu suspendari: Vanghelie nu se linisteste si il acuza pe Ghita. Ce spune Sova

Referitor la anunturile facute de Ghita si Dragnea, deputatul a spus ca "orice membru PSD e liber sa-si doreasca sa fie presedintele partidului".

Intrebat ce parere are despre Liviu Dragnea si Sebastian Ghita la conducerea partidului, Caprar a raspuns ca PSD Arad nu ia in discutii in acest moment sustinerea cuiva.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#reactii PSD candidatura Dragnea sefia partidului, #lideri PSD despre tandemul Dragnea Ghita , #alegeri
Comentarii
Poza programer
programer
rank 1
IT mioritic ...slugi AS-Ghita ...tineri softisti ...creiere spalate
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5