Candidatii PSD la alegerile locale, prezentati in 20 martie

   

Candidatii organizatiei judetene a PSD pentru alegerile locale vor fi lansati in data de 20 martie, la Sala Sporturilor din Brasov, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, senatorul Otilian Neagoe, transmite corespondentul ROMPRES.

PSD Brasov si-a stabilit candidatii pentru fotoliul de primar in 53 din cele 58 de localitati. "Pana la data lansarii oficiale se vor clarifica candidaturile si la celelalte cinci localitati", a precizat Otilian Neagoe. Candidatul PSD pentru Primaria Brasov a fost anuntat inca de la sfarsitul anului trecut.

Acesta este presedintele organizatiei municipale Brasov a PSD, Mihai David. La alegerile locale de pana acum, PSD a avut mereu candidat la fotoliul de primar al Brasovului, dar nu a castigat niciodata. In ceea ce priveste votul uninominal, senatorul PSD a declarat ca legea votata recent in Parlament va fi perfectionata si va suferi modificari pe parcursul aplicarii ei.

"Cred ca aceasta lege va produce un cutremur in politica romaneasca, iar partidele se vor reaseza altfel. Poate se va clarifica modul de a face politica in Romania", a afirmat senatorul PSD Otilian Neagoe.
Sambata, 08 Martie 2008, ora 12:21
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
BRASOV. Domeniul schiabil din Poiana va fi extins anul urmator
Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, a anuntat ca a discutat recent cu ministrul ...
BRASOV. Bazarul cu Lucruri Gratis - prima editie din 2019
Pentru ca vremea se anunta frumoasa, astazi, duminica, va fi organizat la Brasov un nou eveniment ...
Strada cu patru benzi, intre Brasov - Triaj si Sanpetru
Lansata anul trecut, licitatia privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor