Daniel Suciu confirma ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD: Catalin Radulescu iese la atac, Mircea Pascu ii da replica

Sambata, 22 Iunie 2019, ora 18:29
8382 citiri
Daniel Suciu confirma ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD: Catalin Radulescu iese la atac, Mircea Pascu ii da replica
Foto: Facebook / PSD

Vicepremierul Daniel Suciu a anuntat, sambata, ca va candida pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul din 29 iunie, iar Catalin Radulescu si-a atacat colegii intr-o scrisoare deschisa, primind o replica usturatoare de la Ioan Mircea Pascu.

Daniel Suciu a confirmat public informatiile aparute pe surse printr-o postare pe Facebook.

" (...) Candidez pentru functia de presedinte executiv al PSD, intr-un moment important pentru partid, insa raman acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le multumesc colegilor mei de acasa si tuturor celor ce se vor alatura acestei noi provocari pentru viitorul PSD", a scris Daniel Suciu.

Conform relatarilor din presa, si primarul sectorului 5, Daniel Florea, intentioneaza sa candideze pentru aceeasi functie.

Sambata, liderii PSD s-au reunit la malul marii intr-o sedinta informala, pregatitoare pentru congresul de saptamana viitoare.

Presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, a anuntat la finalul intalnirii ca in zilele urmatoare toti cei care intentioneaza sa se inscrie in competitia pentru desemnarea prezidentiabilului PSD vor intra in sondajele de opinie pentru a li se afla sansele.

Afla mai multe despre: Dancila anunta ca sondajele pentru prezidentiabilul PSD incep saptamana viitoare - Plesoianu, Teodorovici si Nicolae, printre candidati.

Cu ocazia intalnirii informale a conducerii PSD, deputatul Catalin Radulescu le-a trimis colegilor sai o scrisoare deschisa in care ii acuza ca s-au dezis prea repede de Liviu Dragnea, incarcerat dupa a doua condamnare la inchisoare.

"Ati incercat sa faceti din Liviu Dragnea, singurul vinovat pentru scorul obtinut la alegerile europarlamentare, repezindu-va sa ocupati functii in partid, exact aceiasi care ati condus alaturi de el acest partid; unde erati cand se luau decizii in CEx? Nu erati voi cei mai buni oratori sustinatori ai deciziilor, ca doar eram acolo (chiar daca nu eram membru CEx) si v-am vazut pe fiecare, sau atunci era bine pentru ca interesele voastre personale erau satisfacute?

Pai tu Oprisane nu erai? Tu Zetea, care acum ai devenit un mare critic al modificarilor codurilor penale si ale legilor justitiei nu erai tu oratorul principal care sustineai tot in CEx? Tu obraznicule de Negoita, iti amintesti cum la unul din CEx-uri spuneai cat de mult il indragesti tu pe Dragnea, cand Mutu ironic a spus ca daca tu il indragesti el il adora? Am inteles acum v-ati impartit din nou pe gasti si vreti sa luati cate o bucata", a acuzat Catalin Radulescu, anuntand totodata ca va sustine la congres "echipa formata din oamenii: Viorica Dancila, Eugen Teodorovici, Codrin Stefanescu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu, Florin Iordache, Eugen Nicolicea", relateaza Mediafax.

Si daca "deputatul mitraliera" il sustine pe Codrin Stefanescu, europarlamentarul Ioan Mircea Pascu comenteaza ironic candidatura acestuia la postul de secretar general al PSD.

"Un pas mic pentru Stefanescu, un pas mare pentru ... reformarea PSD!? La mai mare, vorba aceea, din 'victorie' in 'victorie', pana la infrangerea finala!", a scris acesta sambata pe Facebook.

Mai mult, Ioan Mircea Pascu ii da replica si lui Catalin Radulescu, tot pe Facebook: " (...) Constat ca Mitraliera si Stefanescu, oamenii de casa ai lui Dragnea, scosi de la butoane intr-o prima faza (si care ar fi trebuit sa dea ei primii un exemplu, retragandu-se, cum le cer astazi 'colegilor') revin in forta, cu tupeul nemarginit care ii caracterizeaza!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daniel Suciu candidat presedinte executiv, #scrisoare deschisa Catalin Radulescu PSD , #congres