Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Deputatii PD-L din teritoriu, vanduti pe carnete de membri PSD

Sambata, 14 August 2010, ora 22:00
2997 citiri
Deputatii PD-L din teritoriu, vanduti pe carnete de membri PSD
foto: Realitatea TV

Social-democratii se pregatesc pentru motiunea contra Cabinetului Boc racoland parlamentari PD-L din teritoriu, oferind carnete de membru PSD pentru voturi impotriva Guvernului.

"Am avut anumite discutii cu cei din PD-L, noi, cei de la PSD; chiar eu, cu unii dintre ei. Unele sunt avansate, altele sunt intr-un anumit stadiu, dar facem eforturi ca pana la introducerea motiunii de cenzura sa avem si voturile necesare ca aceasta motiune de cenzura sa treaca", a dezvaluit presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, in direct la Realitatea TV.

Dupa criticile aduse partidului de guvernamant chiar de presedintele Traian Basescu, Opozitia s-a grabit sa-i oferteze pe membri PD-L din intreaga tara, incercand sa profite de valul ce ar putea sa scufunde barca portocalie, in opinia unor comentatori.

Un deputat PD-L a plecat la PSD

"Avem doua oferte. O data, sa se reabiliteze in fata electoratului lor din colegii, care este un lucru foarte important, sa nu mai sprijine acest guvern care creeaza foarte multe probleme pentru oameni. Cealalata oferta este una simpla: nu putem oferi nimic altceva decat un carnet de membru PSD", spune Radu Moldovan.

Seful PSD Bistrita lanseaza practic un adevarat anunt de mica publicitate, ce ar suna cam asa: "Dam carnete rosii, pe voturi portocalii".

Afirmatiile sale sunt infirmate insa de catre deputatul PD-L de Timis Alin Popoviciu, care sustine ca nu poate fi vorba despre racolarea in masa a colegilor sai, ci doar despre optiunea personala ca catorva persoane, deloc importante, ca numar.

PSD ofera "carnet de partid" membrilor PD-L si UNPR daca voteaza motiunea de cenzura

"Domnul Moldovan spune ce trebuie sa spuna, ca sa-i faca si pe altii poate sa vina la PSD. Eu stiu de un parlamentar care a plecat si daca am inteles bine, de la domnul Moldovan si de la PSD, au in plan vreo 3-4 sa plece, nu mai mult. Suntem vreo suta si ceva de deputati numai in grupul parlamentar PD-L, nu discutam aici de un fenomen de masa", a declarat Alin Popoviciu.

Declaratiile sale vin dupa ce deputatul PD-L de Alba, Calin Potor, a anuntat ca pleaca la PSD, motivand ca nu se mai regaseste in politica democrat-liberala.

Social-democratii mai au nevoie de inca 21 de voturi in Parlament pentru ca motiunea de cenzura sa fie aprobata. In acest moment, PD-L mai are 125 de deputati si 52 de senatori.

Opinii: Oare cu cat poti cumpara un deputat?

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#dezertori PDL PSD, #deputati PDL plecat PSD, #motiune cenzura PSD , #deputati
Comentarii
Poza AdyCa
AdyCa
rank 4
MARII HOTI PUSCARIABILI ISI PUN ,,LA BATAIE" AVERILE FURATE CA SA CUMPERE PARLAMENTARI SI SA DARAME GUVERNUL. E MAI BINE ASA DECAT SA LE FIE CONFISCATE SI SA-SI PIARDA SI LIBERTATEA.....
A
alvorado
rank 1
SPER CA PDL SA NU SE C.ACE PE EL LA SPARTUL TARGULUI ,CAND ECONOMIA ISI REVINE!