Ionut Negoita investeste in turismul medical

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 22:18
2383 citiri
Ionut Negoita investeste in turismul medical

Ionut Negoita, om de afaceri si fratele deputatului PSD Robert Negoita, va investi intre 35 si 40 de milioane de euro intr-un noi proiect, care include un spital, o clinica medicala, spatii comerciale si cateva sute de locuinte.

Zona medicala va fi construita pe un teren unde omul de afaceri incepuse sa construiasca un mall si doua cladiri de birouri, dar pe care le-a sistat din cauza crizei, potrivit Mediafax.

Din cei 65.000 de metri patrati, pe 25.000 vor fi construite un spital, o clinica, cabinete stomatologice si pentru operatii estetice.

"Vreau sa leg aceast proiect de hotelul Rin si sa facem turism medical. Romania aduce anual 10.000 de turisti pe segmentul medical, iar Cehia 80.000. In Romania, potentialul turismului medical este destul de mare si neexploatat aproape deloc", a declarat Negoita pentru Mediafax.

In afara zonei medicale, proiectul mai cuprinde 10.000 de metri patrati de spatii comerciale si 30.000 de metri patrati pentru circa 500 de apartamente.

Ionut Negoita detine doua hoteluri la Otopeni, unul in centrul Bucurestiului si Rin Grand Hotel, din zona Vitan, care, cu cele 1.500 de camere, este cel mai mare din Europa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Ionut Negoita turism medical, #Ionut Negoita spital clinica, #Ionut Negoita proiect imobiliar , #deputati