Se anunta candidaturi surpriza la sefia PSD

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 13:52
7099 citiri
Se anunta candidaturi surpriza la sefia PSD
Foto: Academia Catavencu

Deputatul PSD Victor Surdu anunta ca mai multi parlamentari social-democrati si lideri din zona filialelor judetene pregatesc un program politic si un nou statut al partidului, urmand sa faca si propuneri "surpriza" pentru functia de presedinte PSD, cel mai probabil "in preajma Consiliului National".

Surdu a facut acest anunt in premiera la Antena3, unde a vorbit despre sustinerea unei candidaturi la sefia partidului a unui "deputat care are o experienta importanta in administratie si in partid" si care "este un specialist in domeniul economic".

"Este unul dintre cei mai buni economisti ai nostri de astazi", a mai declarat Victor Surdu refuzand sa spuna numele celui despre care ar fi vorba, dar precizand ca este vorba despre un "barbat tanar".

Intrebat de moderatorul emisiunii daca cel la care face referire este presedintele Comisiei pentru Industrii, deputatul Iulian Iancu, social-democratul a refuzat sa comenteze.

In schimb, contactat de Ziare.com, deputatul a confirmat ca Iancu ar putea sa candideze la sefia PSD.

"Lucram la doua trei variante, Iulian Iancu este una dintre ele", a confirmat Surdu, precizand si ca cei care pregatesc in aceste zile alte propuneri decat cele vehiculate de liderii de la centru formeaza "un grup suficient de important".

"Suntem preocupati de tot ce urmeaza sa se intample in partidul nostru si cautam variante care sa ne duca la cartea castigatoare sub toate aspectele, si ca persoana, si ca program, si ca respectare a statutului. Avem nevoie de o garantie a unei echipe care sa conduca partidul dupa niste reguli si nu dupa diferite stari care pot sa apara, pot sa dispara", a mai comentat deputatul PSD, referindu-se indirect la "atacurile energetice" si scandalul "flacarii violet" declansat de familia Geoana in aceste zile.

Pe lista celor vehiculati in mass-media ca ar putea sa candideze la fotoliul de presedinte PSD se afla Adrian Nastase, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu si Liviu Dragnea.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Iulian Iancu presedinte PSD, #candidaturi presedinte PSD, #Congres PSD , #deputati