Zgonea: Decizia de excludere a lui Voicu e statutara si poate fi atacata

Joi, 07 Mai 2009, ora 23:20
835 citiri
Zgonea: Decizia de excludere a lui Voicu e statutara si poate fi atacata
Foto: www.zgonea.ro

Secretarul general interimar al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat joi ca excluderea lui Madalin Voicu de catre organizatia de Giurgiu, s-au urmat procedurile corecte si ca deputatul poate ataca decizia la comisia de arbitraj.

"Excluderea unui membru al PSD se face de catre organizatia de baza. Din acest punct de vedere, eu trebuie sa respect decizia organizatiei Giurgiu.

Madalin Voicu are dreptul de a contesta aceasta decizie la Comisia de Arbitraj Judeteana si apoi la Comisia de Arbitraj Nationala, cea care decide pentru membri Consiliului National, daca o astfel de decizie de sanctiune este statutara. (...) Statutar, procedura este corecta.

Domnul Vanghelie are decizia BPN si a Comitetului Executiv de a coordona explicit si direct Organizatia Judeteana Giurgiu", a comentat Zgonea la Realitatea Tv.

Zgonea: Decizia excluderii a fost un soc pentru mine

El a sustinut ca decizia unanima a organizatiei Giurgiu a fost "un soc" pentru el. Secretarul general interimar al PSD a spus insa ca au existat momente cand Voicu si alti membri au criticat din exterior partidul, lucru care a daunat.

"Orice membru de partid ar trebui sa inteleaga ca in aceasta perioada delicata pentru PSD si pentru stanga romaneasca, orice calitate de membru impune drepturi si libertati dar si obligatii.

Au fost momente in care si Madalin si alti colegi de-ai nostri au criticat mai mult in afara partidului decat in interiorul partidului anumite actiuni pe care noi le-am considerat utile. Sau chiar daca nu ne-au placut, daca ele sunt cu votul majoritatii membrilor de partid, noi trebuie sa ne supunem lor pentru ca asa am ajuns si unde suntem azi ca parlamentari", a mai sustinut deputatul.

Presedintele PSD Bucuresti si coordonator al organizatiei de Giurgiu, Marian Vanghelie, a declarat joi ca Madalin Voicu a fost dat afara din partid pentru ca a adus deservicii organizatiei, dar si presedintelui PSD, Mircea Geoana, el sustinand ca prin excluderea sa "a cazut scroafa din pom".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Valeriu Zgonea, #excludere PSD, #decizie statutara, #Madalin Voicu , #deputati