Vicepresedintele PSD Dumitru Beianu : "Nu am acceptat avansarea in gradul de locotenet-colonel si nici nu am fost avansat"

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 03:35
207 citiri
Vicepresedintele PSD Giurgiu Dumitru Beianu a prezentat vineri, la conferinta de presa a partidului, livretul sau militar, pentru a arata ca a ramas la gradul din armata- acela de caporal dupa ce a fost acuzat in mass-media ca ar fi fost ridicat la gradul de locotenent colonel cat timp a detinut functia de presedinte al Consiliului Judetean.

'Desi nu particip in campania electorala, cred ca sunt o persoana importanta daca se incearca sa se acrediteze ideea ca as fi un om neserios sau ca am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.