PSD nu va semna motiunea de cenzura a PNL

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 16:10
1661 citiri

Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat ca ar sustine si acum o motiune impotriva lui Tariceanu, raspunzand astfel la invitatia adresata pesedistilor de Crin Antonescu de a sustine o motiune de cenzura impotriva guvernului lui Emil Boc.

"Am semnat o motiune de cenzura impotriva guvernului lui Calin Popescu-Tariceanu si sunt gata sa o semnez si astazi", a declarat, duminica, Mircea Geoana, informeaza Amos News.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca asteapta semnatura lui Mircea Geoana pe motiunea de cenzura, ca urmare a rezeverelor exprimate de social-democrat in privinta impozitului forfetar si acuzat Guvernul ca produce propria criza, in loc sa contracareze efectele celei mondiale.

"Vom incerca sa obtinem toate semnaturile posibile. Pornim de la nucleul PNL-UDMR, dar orice semnatura e binevenita. Eu ma astept ca si Mircea Geoana sa semneze, avand in vedere rezervele cu care priveste impozitul forfetar.

Am asistat si la declaratiile altor parlamentari PSD in acest sens, ma gandesc ca si o sumedenie de pedisti au strigat in timpul campaniei ca sunt pe viata prieteni ai IMM-urilor. Si poate, cum sunt oameni de mare curaj, vor veni unii care vor semna motiunea. Sunt bineveniti", a sustinut Antonescu.

Crin Antonescu a anuntat ca motiunea de cenzura pe care PNL a pregatit-o, referitoare la impozitul forfetar, are si acceptul UDMR, iar marti ar putea fi depusa la Parlament.

Pentru depunerea unei motiuni de cenzura este nevoie de semnaturile a cel putin un sfert din numarul total de parlamentari. PNL si UDMR detin impreuna acest procent de voturi.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PSD motiune PNL, #Geoana motiune liberali , #Mircea Geoana