Flutur: PSD are o problema - saptamana si candidatul

Marti, 08 Aprilie 2008, ora 20:15
2265 citiri
Flutur: PSD are o problema - saptamana si candidatul

Dupa ce in PSD inca se duc lupte grele pentru putere si pentru Primaria Capitalei, printre candidatii vehiculati numarandu-se Marian Vanghelie, Sorin Oprescu si apoi Miron Mitrea, vicepresedintele PD-L considera ca PSD are o problema: saptamana si candidatul.

"PSD are o problema: saptamana si candidatul", a criticat democrat-liberalul, laudandu-l pe candidatulPD-L Vasile Blaga.

Mai mult, comentand un articol care va aparea miercuri in Jurnalul National, ca Vasile Blaga, care desi vrea sa fie primarul Bucurestiului are buletin de bucurestean de doar 27 de zile, Gheorghe Flutur a spus ca Blaga a lucrat de multi ani in Bucuresti, "este de foarte mult timp presedintele organizatiei de Bucuresti a PD-L. Este un ardelean extrem de hotarat si puternic. Bucurestiul are nevoie de un ardelean".

"Venim cu motorele turate si mai tare. Cred ca s-au grabit sa-l atace pe Blaga. Este un foarte bun organizator, mai ales ca are experienta de la Ministerul Administratiei. Bucurestiul are nevoie de un Vasile Blaga", a spus Flutur.

Pe de alta parte, Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL, a explicat ca depinde de experienta pe care o are Vasile Blaga, adaugand ca experienta din Ministerul Administratiei, unde se dau ordine si se executa, este diferita de cea din administratia locala, unde primarul trebuie sa aibe abilitatea de a negocia si de a se intelege cu consilierii.

Totodata, Rusanu a mai spus ca Bucurestiul a avut parte de un experiment in ceea ce inseamna negocierea dintre primarul Capitalei, primari de sector si consilieri, dandu-l exemplu pe actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Potrivit lui Rusanu, desi Basescu a fost un primar autoritar, nu s-a putut intelege cu Consiliul Local.

Rusanu a mai zis ca Blaga vine cu un handicap de opt ani de zile in care Primaria Bucurestiului a fost castigata de PD.

"Blaga vine cu handicapul celor opt ani de zile in care Bucurestiul a fost condus de PD".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#flutur, #Blaga, #primarie, #Capitala, #Bucuresti, #saptamana, #candidat , #primari