Madalin Voicu: PSD va veni cu un candidat "surpriza"

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 17:55
2777 citiri
Madalin Voicu: PSD va veni cu un candidat "surpriza"

Purtatorul de cuvant al campaniei electorale a PSD, Madalin Voicu, a declarat miercuri ca in zilele urmatoare ar putea apare o surpriza placuta in ceea ce priveste un al treilea candidat al partidului pentru Primaria Bucuresti, transmite Realitatea Tv.

"Eu pot sa va spun ca o sa aveti mari surprize fata de modul in care in urmatoarele zece zile, PSD-ul ofera solutia cea mai buna. Nu vreau sa anticipez mai mult (...), dar eu ma refer la candidatul care va fi oferit cetatenilor Bucurestiului. Nu pot sa va spun mai multe, dar cu siguranta veti avea surprize, placute zic eu", a declarat misterios deputatul social-democrat pentru Realitatea, refuzand sa dea alte detalii.

Voicu a mai adaugat ca nu glumeste cand face aceste afirmatii si ca un candidat surpriza chiar e luat in calcul.

Despre o candidatura surpriza a vorbit si Marian Vanghelie, ultima oara chiar inainte de a fi anuntat de Mircea Geoana drept cel care va intra in cursa.

In interiorul PSD au aparut disensiuni imediat dupa ce Geoana s-a grabit sa anunte candidatura liderului organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, la Primaria Capitalei.

Vanghelie este contestat de aripa Iliescu, care il sustine pe senatorul Sorin Oprescu, mai bine plasat in sondaje.

Presa centrala a relatat miercuri ca, din cauza acestor disensiuni, Geoana ar cauta o a treia solutie pentru primarie, care sa impace ambele tabere din partid. In context, a fost nominalizat Cristian Diaconescu, al carui nume a fost vehiculat si in trecut.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca orice membru al partidului este liber sa spuna daca doreste sa candideze la Primaria Capitalei si candidatura sa va fi analizata serios, liderul social-democratilor comentand astfel o posibila inscriere in cursa a lui Cristian Diaconescu.

Intrebat daca este posibil ca Diaconescu sa candideze pentru Primaria Municipiului Bucuresti, presedintele PSD a raspuns ca pentru ca cineva sa candideze, trebuie ca partidul sa ii propuna acest lucru.

El a adaugat insa ca oricine doreste "sa se afirme pe scena politica" este liber sa spuna deschis ca vrea sa se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei.

"In clipa aceea, acel coleg devine o candidatura pe care o vom analiza foarte serios", a conchis Geoana.

Alte nume vehiculate pentru functia de edil sef al capitalei au fost Victor Ponta si Miron Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#candidat surpriza, #Primaria Capitalei, #PSD, #Madalin Voicu , #primari