Pesedistii au glumit despre "greseala" ca au castigat primarii de la PNL la locale

Joi, 14 Iunie 2012, ora 19:53
1565 citiri
Pesedistii au glumit despre "greseala" ca au castigat primarii de la PNL la locale
Foto: Antena 3

Presedintele PSD Victor Ponta a glumit in CExN cu Gheorghe Nichita pe seama castigarii de catre PSD la Iasi a unor primarii ale PNL.

"Vreau sa felicit organizatia Iasi, care a castigat si Consiliul Judetean, si un foarte mare numar de primarii. In avantul dumneavoastra ati luat si o primarie de la PNL, dar sper ca v-ati oprit, da?", i-a spus Ponta in sedinta liderului PSD Iasi, Gheorghe Nichita, care a recastigat primaria municipiului.

Nichita l-a corectat pe Ponta spunandu-i ca, de fapt, pesedistii au castigat doua primarii de la PNL. "Doua? Bine. Asa e cand se porneste armata din Iasi", a replicat Ponta, razand.

Liderul PSD Ilfov, Robert Negoita, i-a spus si el lui Ponta in CExN ca a facut "greseala" de a lua PNL-ului o primarie la Ilfov. "De la doua primarii cate aveam, acum avem 12, cu 3 primari de oras, cu cel mai mare oras din judet si am facut si noi o greseala ca unul din primele trei orase le-am luat de la PNL", a declarat Negoita, noul primar al sectorului 3 din Capitala. "Sa nu mai faceti", i-a cerut Ponta pe un ton serios. "De acum lasi Ilfovul, ai grija de Primarie", a adaugat liderul social-democrat.

In timpul sedintei CExN al PSD, Ponta si-a exprimat unele critici privind pierderea primariei sectorului 2 de catre Dragos Frumosu in detrimentul lui Neculai Ontanu (UNPR). Ponta a declarat ca pesedistii ar fi putut sa creada mai mult in victorie.

"La Bucuresti, dincolo de victoria categorica, a lui Sorin Oprescu, avem 2 primari de sector si daca ne luptam mai din timp si mai hotarati, daca credeam mai mult, puteam sa avem chiar 3", a declarat el.

Liderul social-democrat a mai glumit in sedinta CExN al PSD pe seama Elenei Udrea cu noul presedinte USL al CJ Tulcea, Horia Teodorescu. "Horia, nu-ti pot garanta ca dna Udrea te va sprijini cum l-a sprijinit pe Tarhon", i-a spus Ponta. "Astept de la dumneavoastra, dle presedinte", i-a replicat Teodorescu, starnind rasetele social-democratilor. "Am inteles", i-a raspuns Ponta.

In timp ce Ponta vorbea in CExN despre pierderea la Arad "la 700 de voturi, cred" a CJ si a resedintei de judet, un social-democrat prezent in sala comenta: "La cati bani am bagat!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#PSD castigat primarii PNL, #PSD rezultate alegeri locale, #PSD PNL primari , #primari