Prim Vicepresedintele PSD Buzau, revocat din functie

Vineri, 20 August 2010, ora 10:18
1789 citiri

Prim vicepresedintele PSD Buzau, Constantin Boscodeala, a fost revocat din functie joi seara.

Boscodeala, care a fost suspendat de Consiliul Judetean, sustine ca decizia este nestatutara, informeaza Mediafax.

Mai multi social-democrati au propus revocarea din functia de prim-vicepresedinte al PSD Buzau a lui Boscodeala, pentru "atitudinea sa din ultima peioada si pentru neimplicarea in cadrul partidului".

Revocarea a fost decisa cu 105 de voturi pentru din cei 117 membri prezenti in sala. 12 persoane au fost impotriva.

Boscodeala a declarat, joi seara, ca revocarea sa din functie este nestatura si vine la propunerea presedintelui Consiliului Judetean, Victor Mocanu si a fiului acestuia, deputatul de Buzau Adrian Mocanu, care de altfel si-a si anuntat intentia de a candida la functia de presedinte al PSD Buzau.

"Eu sunt presedintele Consiliului Judetean al PSD si eu trebuia sa convoc Comitetul Executiv, care la randul sau convoca Consiliul Judetean al partidului. Eu n-am facut acest lucru, a fost facut de Adrian Mocanu, care nici macar nu este membru PSD si de Victor Mocanu, caruia, pentru tampeniile pe care le face, cred a o sa-i retragem sprijinul politic", a spus Boscodeala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Prim Vicepresedintele PSD Buzau revocat, #Boscodeala revocat functie , #primari
Comentarii
Poza diabmn
diabmn
rank 1
daca esti revocat de membrii de doua ori intr-un an, te duci acasa nu te visezi presedinte