Primarul Galatiului, amenintat cu moartea pe telefonul mobil

Marti, 17 Iunie 2008, ora 18:13
1931 citiri
Primarul Galatiului, amenintat cu moartea pe telefonul mobil

Primarul reales al municipiului Galati, Dumitru Nicolae (PSD), a declarat, marti, ca a apelat la serviciile mascatilor de la Politia Comunitara dupa ce a inceput sa primeasca amenintari cu moartea prin SMS, precizand ca va pastra bodyguarzii cel putin pana la depunerea juramantului de investire.

Social-democratul Dumitru Nicolae(foto), care a castigat, duminica, al treilea mandat de primar dupa o confruntare cu democrat-liberalul Andrei Lisinschi, a declarat, marti, ca a inceput sa primeasca astfel de mesaje de amenintare chiar inainte de turul doi de scrutin, informeaza NewsIn.

"Primesc in fiecare zi telefoane acasa, noaptea, ziua. Trimite mesaj, nu da telefon", a declarat, marti, primarul Dumitru Nicolae.

Edilul-sef sustine ca SMS-urile pe care le primeste contin amenintari cu moartea si ca de aceea a considerat necesar sa se protejeze.

"Cand mi se transmite ca, daca nu poate sa castige altfel ma elimina fizic, ce mai vreti sa fac? Sau cand scrie acolo << Ai vazut ce-a patit Marian Ivan (lider interlop din Galati injunghiat mortal pe 8 iunie, in plina strada, n.r.)? Pregateste-te! >>. Nebuni sunt destui in orasul acesta", a spus Dumitru Nicolae.

Primarul este pazit in pemanenta de doi luptatori din structurile Politiei Comunitare.

Acestia l-au insotit pe edil inclusiv la sectia de votare la care acesta a votat duminica, in ziua in care s-a desfasurat cel de-al doilea tur de scrutin.

Dumitru Nicolae a spus ca ii va pastra pe cei doi bodyguarzi cel putin pana la investirea in functia de primar.

"Deocamdata, pana la depunerea juramantului, sunt bodyguarzii mei. Daca dupa depunerea juramantului o sa constatam ca e bine asa, o sa ii tinem. Dar nu stiu de ce va agitati. Prietenul Mazare are de opt ani niste bodyguarzi", a mai afirmat edilul-sef.

Dumitru Nicolae a precizat ca a anuntat si Politia cu privire la mesajele de amenintare pe care le primeste.

Social-democratul Dumitru Nicolae a castigat al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Galati, dupa ce a obtinut 60.206 sufragii, ceea ce reprezinta 71,19% din numarul voturilor valabil exprimate.

Contracandidatul sau din turul doi, Andrei Lisinschi (PD-L), a obtinut doar 24.366 de voturi, adica 28,81%, inregistrand a doua infrangere consecutiva in lupta pentru Primaria Galati, dupa cea din 2004, cand a incheiat competitia electorala pe pozitia a treia.

Un mare oraș din Italia vrea să interzică înghețata și pizza după miezul nopții. Care este motivul deciziei controversate
Un mare oraș din Italia vrea să interzică înghețata și pizza după miezul nopții. Care este motivul deciziei controversate
Un oraș italian este gata să interzică gustările de la miezul nopții, printre acestea: înghețata și pizza. Autoritățile propun chiar o nouă lege pentru a interzice aceste plăceri. Dacă...
Liderul sârbilor bosniaci amenință cu secesiunea din cauza unei rezoluții ONU: ”Nu mai dorim să împărţim nici măcar aerul”
Liderul sârbilor bosniaci amenință cu secesiunea din cauza unei rezoluții ONU: ”Nu mai dorim să împărţim nici măcar aerul”
Preşedintele Republicii Srpska, Milorad Dodik, a declarat marţi, 23 aprilie, că această entitate a sârbilor se va separa curând de Bosnia-Herţegovina dacă Adunarea Generală a ONU va...
#primar, #Galati, #amenintare, #SMS, #moartea, #paza, #bodyguarzi , #primari