PSD: Romanii sunt sacrificati pentru ca nu au votat primari PD-L

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 21:16
1208 citiri
PSD: Romanii sunt sacrificati pentru ca nu au votat primari PD-L

PSD acuza Guvernul ca aproape jumatate din banii alocati, la finalul acestui an, pentru primarii, au mers catre administratiile locale conduse de reprezentanti ai PD-L.

Social-democratii sunt de parere ca "aceasta decizie a Guvernului confirma fara nicio indoiala faptul ca actuala Putere a impartit romanii in portocalii si restul, care sunt demni de ura pentru ca nu sunt sau nu au fost sustinatorii partidului aflat la guvernare".

"Puterea a decis sa taie salariile oamenilor, sa impuna plata asigurarilor de sanatate pentru pensiile mai mici de 1.000 de lei, sa reduca sau sa elimine ajutoarele sociale sacrificandu-i fara nicio remuscare pe cei mai nevoiasi dintre romani. Acum, Guvernul a trecut la folosirea criteriului politic in vederea continuarii razboiului impotriva romanilor", se arata intr-un comunicat al PSD, remis miercuri Ziare.com.

PSD aduce aminte, in acest context, de faptul ca in 2010 accesul primariilor conduse de primarii PSD si PNL la fondurile europene a fost drastic diminuat, proiectele intocmite de acestea fiind acceptate pentru finantare doar foarte rar.

Totodata, social-democratii acuza actuala Putere ca a impartit in mod politic inclusiv fondurile alocate pentru refacerea zonelor afectate de inundatii, ajungandu-se la situatia aberanta in care au fost trimisi bani catre localitati neafectate in niciun fel de intemperii.

Mai mult, acestia sunt de parere ca au existat primari PD-L care au oprit ajutoarele trimise catre zonele sinistrate, pentru a le imparti politic in propriile localitati, unde nu era deloc nevoie de asa ceva.

"Modul in care se comporta actuala guvernare cu propriii cetateni este umilitor si arata ca singura solutie pentru a pune capat chinurilor la care sunt supusi romanii este indepartarea cat mai rapida a PD-L din zona de decizie executiva", se mai arata in comunicat.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#primari PDL, #bani primarie, #bani PSD , #primari