Deputatul PSD Constantin Radulescu, despre posibilele aliante de la Consiliul Judetean Valcea: Ar fi rusinos sa ne aliem cu cei care ne injura de 10 ani!

Joi, 06 Martie 2014, ora 05:39
239 citiri
La Consiliul Judetean se prefigureaza mai multe variante de aliante politice care ar putea fi incheiate de PSD, de presedintele Ion Cilea, in vederea formarii unei majoritati confortabile.

S-a vorbit despre pastrarea aliantei cu PNL, despre o alianta cu PPDD, iar ieri a aparut ca si formata o alianta cu PDL. De la ruperea USL-ului la nivel national si politica valceana da in clocot, politicienii, fie ei din PNL, PSD, PDL sau alte partide politice avand fiecare opinia lui. Am stat de vorba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.