Hasotti: PSD a gresit enorm ca a luat din nou "remorca" PC-ul

Duminica, 28 Septembrie 2008, ora 15:44
1502 citiri
Hasotti: PSD a gresit enorm ca a luat din nou "remorca" PC-ul

Faptul ca PSD a luat din nou "remorca" Partidul Conservator pentru a-l duce in Parlament este considerat de senatorul PNL Puiu Hasotti drept o greseala.

"Am mai mai avut un personaj simpatic, doamna Daniela Popa, presedintele PC. Un partid care intra lejer in doua taxiuri, dar care face foarte mult zgomot. Este a treia oara cand PSD greseste si ia ca remorca acest partid", a spus Hasotti, referindu-se la lucrarile Congresul PSD-PC, citat de NewsIn.

El a comparat prestatia celor prezenti la reuniunea PSD-PC cu o gluma in care personaje sunt un soricel si un elefant. "E ca in povestea aceea cu soricelul si elefantul , soricelul si elefantul se aflau intr-o piscina si soricelul ii spune elefantului: Vezi, draga, elefantule, ce valuri frumoase facem. Asta este si cu PC si PSD".

Senatorul Puiu Hasotti a afirmat ca PSD persista in greseli prin incheierea aliantei cu PC si a prezentat ce vor obtine conservatorii in baza acestei intelegeri.

"Pentru a le spune si celor de la PSD care nu stiu in ce consta protocolul dintre PSD si PC, va voi spune acum. In situatia in care alianta PSD-PC, pentru a treia oara facuta, va obtine majoritatea, PC urmeaza sa aiba un vicepriministru, sa aiba presedintia Camerei Deputatilor, sa aiba un sfert din Guvern si, bineinteles, 30 de locuri eligibile la Senat si la Camera, astfel incat sa aiba grupuri parlamentare independente.

Cine insista in greseli stiti cum se numeste si este treaba celor de la PSD ca au facut acest protocol, insa doamnei Daniela Popa i-ar sta mai bine sa nu fie atat de vocala", a comentat vicepresedintele PNL.

Hasotti s-a referit si la PD-L despre care a spus ca nu este capabil sa duca o campanie electorala bazata pe ideologie si doctrina, iar confruntarea principala in acest sens va fi intre PNL si PSD.

"PD-L face politica a la Golden Blitz, nu neaparat cu mopul si andreaua, care intr-o stare euforica se imbata cu apa rece. La modul foarte serios este ca aceasta campanie electorala va fi o confruntare intre doua partide doctrinare si ideologice, intre PNL, cu doctrina liberala, si PSD, cu doctrina socialista.

Aici se va vedea diferenta de abordare sub toate aspectele, intre liberalism si social democratie", a precizat parlamentarul. El considera ca intr-o astfel de situatie PD-L nu va putea face fata unei competitii electorale, iar promisiunile PSD nu vor fi credibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
România marchează o creștere importantă a producției industriale. Ciolacu: ”Pentru că s-a bazat foarte mult pe investiții şi nu pe consum”
Cu un avans de 2,7%, România se numără printre ţările membre UE cu cele mai importante creşteri ale producţiei industriale din blocul comunitar, arată datele publicate, luni, de Oficiul...
#Puiu Hasotti, #alianta, #PC, #PSD, #remorca, #greseala, #Daniela Popa , #senatori