Aberatia zilei: Ceausescu, nu fi trist, PSD-i tot comunist!

Marti, 02 Mai 2017, ora 17:55
6321 citiri
Aberatia zilei: Ceausescu, nu fi trist, PSD-i tot comunist!
Foto: captura YouTube / Costel Mirea

Padurea Cacana de la marginea orasului Slatina s-a umplut, luni, de 1 mai, cu fani PSD, dornici sa manance mici si sa bea bere gratis, ba chiar sa ia si acasa ce mai ramane. Gratis, e un fel de a spune, dar pe cine mai intereseaza cum se achita consumatia, cata vreme ai primit invitatie sa te prezinti la petrecere?

Parangheliile precum cea data luni de PSD Olt isi au originea in inegurata perioada comunista, cand toata lumea iesea la padure sa manance, sa bea si sa preaslaveasca Partidul Unic, in frunte cu Majestatea Sa - Primarul. Traditia a fost reinviata in ultimii ani de PSD in mai toate baronatele, inclusiv in Capitala, unde, de ochii electoratului, au ciocnit cate un mic inecat in grasime chiar si Mircea Geoana cu Marian Vanghelie. Dupa cateva intrebari tintite puse de procurori, la PSD Bucuresti luminile s-au mai stins. Noroc cu Gabriela Firea care a reaprins cateva "lumanari", umpland parcurile cu gratare si muzica lautareasca.

La Slatina insa, pesedistii o tot tin intr-o petrecere de ani buni. Reuniunea muncitoreasca din paduricea Cacana a fost si anul asta organizata de liderii locali si judeteni ai PSD, in frunte cu senatorul Paul Stanescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Olt, scrie Adevarul.

Oamenii au raspuns "prezent!" in baza invitatiilor primite de la mai marii partidului, informeaza sursa citata. Au mancat, au baut, au chiuit alaturi de solistii si dansatorii ansamblului "Doina Oltului" si s-au fotografiat cu oficialitatile PSD, venite in mod special sa stranga maini si sa faca poze. Si sa ciocneasca oua rosii (foto), cu toate ca Sfintele Pasti au trecut demult.

Pe ce bani? Toata lumea sustine ca pe banii partidului. Daca e asa, ar fi interesant de stiut cat au cheltuit social-democratii si din care conturi au scos banii respectivi. Daca nu e asa, ar fi si mai interesant...

Cel mai fericit pare sa fi fost Paul Stanescu, daca e sa ne luam dupa imagini. De altfel, el a si spus la microfon ca a vrut sa demonstreze astfel "forta celei mai puternice organizatii din tara, celei mai puternice administratii judetene", ca si cand forta unei filiale de partid ar sta in organizarea de paranghelii.

"Ne simtim bine, da, sa se stie, si multumim la (sic!) domnii primari si-i alegem, ca sunt foarte-foarte buni", a mai spus senatorul PSD.

Cu alte cuvinte: "Daca v-a placut si mai vreti, aveti grija ce votati, si voi, si urmasii vostri, si urmasii urmasilor vostri!".

Nu conteaza ca PSD-ul a tot fost la guvernare in ultimii 27 de ani, iar Romania tot da in gropi de saraca si inapoiata ce este. Nu conteaza ca presedintele partidului e condamnat si trimis in judecata, nu conteaza ca banii publici se scurg printre degetele guvernantilor mai ceva ca argintul viu. Important e ca o data pe an sa ne umflam burtile gratis. Traiasca PCR! Pardon, PSD!

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#petrecere 1 mai PSD Olt , #stiri PSD