Catalin Ivan publica dovada ca nu a fost exclus din PSD

Marti, 28 Februarie 2017, ora 16:31
4812 citiri
Catalin Ivan publica dovada ca nu a fost exclus din PSD
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan a publicat, marti, dovada ca pe parcursul anului 2016 a fost membru cu drepturi depline al PSD.

Asta dupa ce liderul social-democrat Liviu Dragnea a declarat recent Ivan nu avea cum sa fie exclus acum din PSD, in urma criticilor la adresa partidului, pentru ca oricum nu mai era membru de multa vreme.

Mai exact, Ivan a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie a chitantei care demonstreaza ca si-a platit cotizatia de membru al PSD pe anul trecut, in valoare de 2.200 de lei.

"Stiu ca o putem tine asa la nesfarsit, dar astazi mai prezint o dovada a calitatii mele de membru cu drepturi depline pe tot parcursul anului 2016. Cum am platit cotizatia de membru daca eram exclus din 2015?", este mesajul alaturat imaginii.

Scandalul in PSD a pornit de la luarile de pozitie ale lui Mihai Chirica, primar al Iasiului, care a criticat dur conducerea partidului atat privind nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier, cat si controversata ordonanta 13 care a scos sute de mii de oameni in strada.

Lui Chirica i s-au alaturat mai multi membri PSD, printre care si europarlamentarul Catalin Ivan.

Saptamana trecuta, conducerea PSD a decis sa il retraga pe Chirica din toate functiile detinute in partid. Atunci, Liviu Dragnea a fost intrebat de jurnalisti daca il va sanctiona si pe Catalin Ivan.

"Domnul Catalin Ivan nu mai e membru al partidului de mult. A fost exclus de Organizatia Sectorului 1 de ceva vreme. Deci nu e cazul", a raspuns Liviu Dragnea.

Dragnea nu mai stie pe cine are la panoul de onoare? Catalin Ivan e chiar si promovat pe site-ul PSD

La randul sau, Adrian Dobre, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat luni ca Ivan nu mai e membru "de cel putin un an de zile".

"Asa cum a precizat si dl presedinte Liviu Dragnea, asa cum stim si noi, dl Catalin Ivan nu mai este membru de partid de cel putin un an de zile, el a parasit Organizatia sectorului 1 Bucuresti, lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere. Sigur, dl Ivan pretinde in continuare ca ar fi coleg cu noi.

Noi, conform documentelor pe care le avem la dispozitie, stim ca acest lucru nu mai este adevarat. Aceasta pozitie a dlui Ivan este o pozitie personala. Ii apartine in exclusivitate, este dorinta domniei sale. Din punctul nostru de vedere, dumnealui nu mai este membru de partid", a precizat Dobre.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Catalin Ivan dovada membru PSD, #Catalin Ivan membru PSD , #stiri PSD