Consilier al lui Ponta: Antonescu este unul dintre jucatori. PSD este stapanul jocului

Luni, 17 Februarie 2014, ora 19:57
2805 citiri
Consilier al lui Ponta: Antonescu este unul dintre jucatori. PSD este stapanul jocului

Crin Antonescu este doar unul dintre jucatori, stapanul jocului fiind "cel mai mare partid din Romania", respectiv PSD, a afirmat luni seara consilierul premierului Victor Ponta, Radu Popa, in contextul in care Camera Deputatilor a respins ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus luni ca va propune deputatilor liberali sa voteze pentru ridicarea imunitatii deputatului acuzat de DNA de trafic de influenta.

"Daca dansul (Crin Antonescu - n.red.) crede ca este stapanul jocului se insala. Este unul dintre jucatori. Stapanul jocului este cel mai mare partid din Romania, PSD", a spus Popa intr-o interventie telefonica la B1TV.

Vlad Cosma scapa de arest - deputatii au respins ridicarea imunitatii acestuia

Popa, deputat PSD, a precizat ca el nu a votat luni, intrucat este bolnav. "Nici nu mai conteaza daca as fi votat 'pentru' sau 'impotriva'", a spus acesta dupa ce a fost intrebat cum ar fi votat.

Decizia de respingere a ridicarii imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma a fost luata cu 222 de voturi "pentru" si 105 "impotriva". La vot a participat si premierul Victor Ponta, care initial declarase ca nu stie daca va participa si nici nu a vrut sa spuna cum va vota.

Popa a precizat ca este posibil ca premierul sa nu stie cum au votat deputatii pesedisti, deoarece nu a fost luata o decizei politica la nivelul partidului.

Deputatul PSD Vlad Cosma a fost audiat luni in comisia juridica a Camerei Deputatilor, care a recomandat respingerea cererii DNA, care il acuza pe deputatul PSD de trafic de influenta.

Raportul Comisiei juridice a fost ulterior supus votului plenului Camerei Deputatilor.

Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, sunt pusi sub urmarire penala de DNA Ploiesti, din luna decembrie, dupa denuntul facut de omul de afaceri Ion Dumitru la adresa lui Razvan Alexe, un apropiat al conducerii PSD Prahova, care a fost arestat preventiv in acest dosar.

Deputatul PSD si presedintele CJ Prahova sunt acuzati de procurorii DNA ca ar fi cerut si primit peste 4,4 milioane de lei de la denuntatori, reprezentantii unor societati comerciale.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Radu Popa PSD stapan, #parlament vot imunitate Vlad Cosma , #stiri PSD