Editorial: Partid de mascarici

Autor:
Marti, 03 Februarie 2009, ora 08:28
2419 citiri
Editorial: Partid de mascarici

Pusca si cureaua lata a PSD e foarte groasa, dar mai la valea cantecului national nu ma risc.

N-au avut flacaii astia centura de castitate niciodata, decat poate intr-un moment cand un grup retras acum in barlog s-a gandit sa traga o reforma cu strigaturi si-a parut convins ca la un himen cusut i se va uita background-ul.

Si atunci s-a activat un principiu nascut prin partile noastre: ori facem o comisie ca sa pasam problema, ori pasam problema ca sa facem o comisie. Dupa care s-a mai activat un principiu: decat o erectie sanatoasa, care te poate aduce in pragul infarctului, mai bine una mai firava, dar de viata lunga.

La cata tinere de minte are poporul roman (se vede cu ochiul liber la fiecare patru ani), se prea poate sa fi ajuns sa vada la un moment dat in fata ochilor o faptura pura, dar acelasi popor roman mai are o vorba: cand ceva apuca sa pice, se prabuseste.

Ce-a mai ramas din acest partid? Un ins submediocru ca Vanghelie, care a ajuns la desavarsire intelectuala facand misto de Traian Basescu in timp ce-i ura lui Gabriel Oprea "succesuri la PD-L", un presedinte cu o porecla nasoala, dar vandabila (asta-i baiul), care pleaca sa caute pacea si concordia pe Marte cu ajutorul NASA, un baron de Vrancea care "domnule Iliescu, domnule Hrebenciuc, am crescut mare", si o bataie crunta pentru gatul lui Geoana intre sforarul moldav si Miron Mitrea, cu Arian Nastase pe post de bocitoare sub privirile dracesti ale parintelui-fondator.

Plus o lupta inclestata, cu sase dubli Nelson pe secunda, pentru cucerirea serviciului special al Ministerului Administratiei si Internelor, dupa principiul "cine are informatia, stapaneste situatia". Si cum in desagile baronilor locali exista jurnale intime continand destule gaselnite astfel incat codul penal sa capete noi articole, inteleg ca lupta are o ratiune.

Daca nu se satura PSD de Ministerul Administratiei si Internelor, pe care si l-a dorit rau de tot, l-a inghitit pe nerasuflate si-acum a facut indigestie, si nu-l reporteaza la PD-L, propun sa fie incredintat altei aripi din partid.

O aripa foarte colorata, dar cu avantajul de-a fi prelungire din sufletul sufletului neamului ei: Anghel Iordanescu, Gigi Netoiu si Caraman, in acordurile imnului cantat de Adrian Copilu Minune.

Care sa preia puterea si sa asigure electoratul social-democratilor ca atunci cand muzele baga mare si fac sport, armele tac. Sau cam asa ceva.

Cristian Mihai Chis

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#PSD mascarici, #minister de Interne , #stiri PSD