Independentii: PSD face un joc demagogic pe spatele Armatei Romaniei

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 18:52
2311 citiri
Independentii: PSD face un joc demagogic pe spatele Armatei Romaniei

Grupul parlamentarilor independenti sustine ca social-democratii au ales, miercuri, sa faca "un joc demagogic pe spatele Armatei Romaniei si al militarilor romani", in loc sa arate respectul cuvenit uneia dintre cele mai prestigioase institutii ale tarii.

Independentii subliniaza ca vor sustine toate amendamentele care nu permit scaderea pensiilor militare si care au fost aprobate de Comisia de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senat, chiar daca acestea au fost respinse de Comisia de munca, intrucat sunt singurele dezbatute si avizate de comisia de specialitate.

Intr-o interventie la Realitatea TV, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat ca el este un om de cuvant si va face ceea ce a promis, mai precis a dat asigurari ca parlamentarii independenti, pe care ii conduce, vor vota legea unica, pentru ca sunt la guvernare, dar vor vota si amendamentele reiesite din Comisia de Aparare referitoare la pensiile militarilor.

"In momentul in care amendamentul reiesit din Comisia de Aparare va ajunge in Senat, noi il vom vota", a spus raspicat ministrul, adaugand ca toate acuzatiile aduse miercuri de senatorii PSD la adresa sa reprezinta "o mare dezinformare", cauzata de faptul ca PSD nu este de fapt de acord cu legea pensiilor.

"Cand vorbim despre securitatea nationala a Romaniei spun: Stop! Armata Romaniei nu trebuie tarata in noroiul politic", a conchis Oprea.

Grupul parlamentarilor independenti mai afirma ca social-democratii "sunt incapabili sa poarte o dezbatere constructiva" si ca incearca "sa impiedice orice reforma, orice solutie menita sa faca dreptate in sistemul de pensii" si orice initiativa de sustinere a pensionarilor militari.

Ei considera ca depunerea motiunii simple care il vizeaza pe ministrul Apararii este, "ca si amendamentul PSD, un demers politicianist prin care tanarul Victor Ponta incearca sa compenseze lipsa faptelor, a ideilor si a solutiilor la problemele partidului pe care il conduce".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PSD demagogie Armata Romana, #conflict PSD grup independenti , #stiri PSD