Nastase: Boc, nu mai minti, ca-ti creste nasul!

Marti, 08 Martie 2011, ora 20:40
3322 citiri
Nastase: Boc, nu mai minti, ca-ti creste nasul!
Foto:Innpolitics

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, i-a raspuns pe blog premierului Emil Boc, care il acuzase de faptul ca a privatizat la un pret derizoriu Petrom si ca e responsabil de cresterea pretului la carburanti.

"Boc minte! Pe deasupra este si incompetent. Pretul carburantilor creste in continuu si tot ceea ce stie sa faca marioneta lui Basescu este sa invoce 'greaua mostenire'. Dupa mai bine de sase ani de complicitate la guvernare, in regimul Basescu, si doi ani in fruntea guvernului, Boc are tupeul sa acuze si sa-i responsabilizeze pe altii pentru ceea ce se intampla pe piata carburantilor. Avand reprezentanti ai statului in consiliul de supraveghere al Petrom, Boc poate sa faca mai mult decat sa se lamenteze si sa minta cu dezinvoltura", a scris pe blog Adrian Nastase.

Totodata, fostul premier a dat vina pe Traian Basescu, fiind de parere ca acesta s-a angajat la privatizarea Petrom, pe vremea cand era negociatorul programului cu Banca Mondiala.

"Pentru a-i reimprospata memoria, precizez inca o data ca cel care s-a angajat, in 2000, sa privatizeze Petrom este Traian Basescu. A fost un angajament al statului. Memorandumul cu Banca Mondiala este un document public si poate fi consultat de premier. La fel de public este si raportul comisiei senatoriale care a examinat privatizarea Petrom si care nu a gasit nicio neregula", a mai scris fostul sef al Guvernului.

Adrian Nastase respinge de asemenea acuzatiile ca privatizarea s-ar fi facut in defavoarea statului si aminteste ca in contract se gaseste o clauza prin care "In situatii de criza, membrii CA vor lua de asemenea in considerare si interesele consumatorilor, precum si interesul national al Romaniei".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nastase Boc minciuna Petrom, #Nastase Boc privatizare Petrom , #stiri PSD