Opinii - Andreea Vass: PSD produce nasturi mediatici

Autor:
Sambata, 20 Iunie 2009, ora 11:21
2437 citiri
Opinii - Andreea Vass: PSD produce nasturi mediatici

Inclin sa cred ca inregistrarea video a sedintei PSD a fost "livrata" presei pentru a transmite populatiei mesajele pe care nu le puteau proba si pe care nu doreau sa si le asume public.

Doar ca, experti fiind in arta camuflajului ca mijloc de aparare publica, fruntasii PSD au ales, pentru a supravietui, sa se confunde cu un mediu impertinent, inconsistent si incompetent.

Via coloratie a declaratiilor acestora depaseste cu mult performantele

sepiilor si ale cameleonilor. Lipsiti cu desavarsire de mijloace eficiente pentru a propune politici publice anticriza si sub pericolul iminent al alegerilor prezidentiale, acesti maestri abordeaza o atitudine razboinica, amenintatoare. "Sa-i atacam!"

Mi-am amintit, invariabil, de strategiile similare ale comunistilor, ale linsarilor mediatice si ale mineriadelor.

PSD produce nasturi mediatici si linguri de lemn anti-prezidentiale. In schimb, PDL propune reducerea taxelor, programul "Prima Casa", reforma educatiei si o administratie publica mai supla.

"Nu accept", conchide dur domnul primar Mazare, aruncand praf in ochii romanilor. Nu teama le-a provocat democrat - liberalilor, si nici deruta n-au reusit sa semene.

PSD s-a afisat ca un marsav conspirator caruia nu-i prieste nici la guvernare, nici in opozitie. Pur si simplu nu si-a definit clar o identitate politica, cu exceptia, poate, de cea de "atacator".

Cel mai putin plauzibila si nejustificata s-a dovedit palma aplicata

programului "Prima Casa". Atacurile nu s-au indreptat impotriva domnilor E.Boc, Prim-ministru, si Gh. Pogea, ministru de finante, ci impotriva a aproximativ 17.000 de familii care urmeaza sa beneficieze de prima lor casa.

Incerc senzatia permanenta ca PSD joaca la doua capete si urmaresc constant doua tinte, asemeni soparlelor Gecko cu coada latita in forma de cap, astfel incat in cazul unui pericol sa-si poata deruta dusmanii.

In cazul actualului parteneriat la guvernare, strategia nu poate sa dea roade. Vrand, nevrand, trebuie sa ne conformam realitatii economice, mult mai dura decat cea politica. E limpede ca suntem martorii complicitatii, a desincronizarii premeditate fata de PDL si fata de Romania, a fatarniciei si a imposturii, a unui PSD blocat in trecut.

Andreea VASS

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PSD atac PDL, #geoana atac PDL, #Andreea Vass , #stiri PSD