Perle pesediste

Autor: Cristian Preda - profesor de stiinte politice
Luni, 13 Martie 2017, ora 08:41
25239 citiri

Culese in ultimele zile si asezate in ordinea alfabetica a autorilor:

ANDRONESCU, Ecaterina: "Daca eu as actiona impotriva lui Serban Nicolae sau as spune ca nu face ce trebuie, as declansa un vot imperativ impotriva lui".

BIRCHALL, Ana: "Ce este apatie? Faptul ca, daca nu se comunica public, asta inseamna ca este apatie?".

CAPRAR, Dorel: "In momentul in care decizi sa-ti dai demisia, nu o transmiti in alb, ci in formatul in care iti doresti: ori scris, ori verbal".

DAEA, Petre: "Elementele acestea de forma - in fond si la urma urmei, asa se intampla - ele stau in fata ta si se pun de-a doua pentru a nu putea sa alegi si sa mergi mai inainte".

DAN, Carmen: "Nu ar putea ministrul de Interne sa stie unde se afla Ghita, pentru ca, daca ar sti, as anunta, bineinteles, organele competente".

DORNEANU, Valer: "Nu pot fi atat de nesincer sa spun ca nu ne gandim la toate ipotezele care ne asteapta, dar nu va pot povesti dumneavoastra acele stari de spirit ale noastre".

DRAGNEA, Liviu: "Eu nu am cheltuit niciun milion pe cocotieri".

FIREA, Gabriela: "Daca mergeti acum pe Calea Victoriei, orasul pare ca este bombardat, ca este parasit. Ceea ce nu este asa".

GRINDEANU, Sorin: "Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa facem aceste lucruri".

MUNGIU-PIPPIDI, Alina: "Ciolos a fost extraordinar de slab [...] altcineva conducea guvernul lui, nu el[...] adica serviciile secrete, ce sa ne mai ascundem dupa degete".

NASTASE, Pavel: "Invatamantul dual nu se formeaza in abstract, se formeaza pe meserie, pe oferta".

NICOLAE, Serban: "Nu cred ca cei care sunt corupti trebuie sa stea trei intr-un pat, in conditii de igrasie".

PANA, Doina: "Demisia e un act unilateral, pe care ti-o pui sau nu ti-o pui".

PONTA, Victor: "Eu inca sunt in deplinatatea facultatilor mintale si nu l-am demascat pe domnul Tariceanu".

RADULESCU, Constantin: "Social-democratii nu trebuie sa fie nervosi in aceasta perioada. Daca PSD se scindeaza, tara se rupe".

STEFANESCU, Codrin: "Si noi vrem anumite referendumuri. De exemplu, pe familia ortodoxa. Incercam sa sustinem niste idei, dar nu neaparat facand niste referendumuri".

TEODOROVICI, Orlando: "In 2011, am avut microfon in lenjeria intima, il am si acum, il pot arata".

TOADER, Tudorel: "Daca vrem sa vorbim riguros, nu se gratiaza coruptii, se gratiaza pedepsele pentru fapte de coruptie".

VANGHELIE, Marian: "Ponta are multe formule si motive pentru a trece la musulmani. Ca sauditii, isi lasa barbita cand pleaca in Turcia".

VASILESCU, Olguta: "Cine are neclaritati poate citi programul de guvernare".

Cristian Preda este profesor la Universitatea din Bucuresti (din 1992) si deputat european (din 2009).

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#perle PSD , #stiri PSD