PSD a convocat Comitetul Executiv pe 16 aprilie. Nu se va discuta despre Codrin Stefanescu

Luni, 26 Martie 2018, ora 15:15
4209 citiri
PSD a convocat Comitetul Executiv pe 16 aprilie. Nu se va discuta despre Codrin Stefanescu
Foto: Arhiva Facebook/ PSD

Biroul Permanent National al PSD a stabilit, luni, convocarea Comitetului Executiv al PSD, care va avea loc pe 16 aprilie.

Potrivit liderului PSD Liviu Dragnea, in cadrul Comitetului Executiv se va discuta despre modul in care este aplicat programul de guvernare, despre proiectele de lege restante, dar si despre proiectul descentralizarii.

"Este o intalnire importanta, este primul CEx de dupa Congres si astept cu nerabdare sa vad de ce s-ar opune ministrii procesului de descentralizare", a spus Dragnea.

Pe marginea acestui subiect, presedintele Camerei Deputatilor a zis ca a stabilit, joi, o intalnire cu premierul Dancila si toti membrii Executivului, la care va participa si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, in care se va discuta "atitudinea ministrilor fata de descentralizare".

"Au fost mai multe interventii ale colegilor mei din BPN care s-au referit la o reticenta mare din partea membrilor Cabinetului in ceea ce priveste descentralizarea, anume ca toti spun ca este foarte buna, dar nu acum. Am rugat-o pe doamna prim-ministru ca joi dupa-amiaza sa am si eu o intalnire, o sa-l rog si pe domnul Tariceanu sa vina cu domnii si doamnele ministru, pentru a lamuri o data pentru totdeauna atitudinea ministrilor fata de descentralizare. Este o decizie politica asumata si in programul de guvernare, asumata si in coalitie si este un proces care trebuie sa inceapa foarte repede", a declarat liderul PSD dupa sedinta BPN.

Intrebat de jurnalisti daca in CEx ii va fi retras sprijinul politic lui Codrin Stefanescu, el a raspuns ironic: "Credeti ca facem CEx pentru el? Trebuie un Congres pentru el".

De altfel, aceasta nu a fost prima ironie la adresa colegului sau de partid.

Liderul PSD a evocat declaratiile lui Codrin Stefanescu referitoare la o posibila remaniere guvernamnetala pe care le catalogheaza drept "fake news".

"L-am vazut pe Codrin ca a zis ca sigur va fi o remaniere guvernamentala. Poate in Guvernul lui, nu in asta", a afirmat presedintele Camerei Deputatilor.

"Nu, remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai nostri la televizor sau prin cafenele. Nu s-a discutat despre remanieri, nici eu cu doamna prim-ministru, nici eu cu domnul Tariceanu. E un fake news", a adaugat Dragnea, fiind intrebat despre o eventuala remaniere dupa Paste.

Acest zvon a fost dezmintit si de premierul Viorica Dancila care saptamana trecuta a declarat ca "infirma aceasta stire".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#PSD Comitet Executiv 16 aprilie, #PSD CEx 16 aprilie , #PSD