Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PSD acuza: Udrea minte, iar PDL simuleaza ca ar face turism

Duminica, 28 August 2011, ora 18:16
1824 citiri
PSD acuza: Udrea minte, iar PDL simuleaza ca ar face turism
Foto: Arhiva

Social-democratii sustin ca Elena Udrea minte, cand spune ca PDL este primul partid care face ceva pentru turism, cand de fapt PSD, in timpul guvernarii 2001 - 2004, a reusit sa privatizeze ce mai ramasese in acest domeniu.

"Lansarea viziunii USL in Turism a declansat o campanie furibunda a celei care se autonumeste 'conducatorul turismului romanesc'. Neavand pregatirea unei analize pertinente a programului USL, Elena Udrea face comentarii superficiale referitoare la guvernarea PSD, din 2001-2004, cea mai performanta de pana acum! La inceputul acestei guvernari, in ianuarie 2001, cca 50% din turism nu era privatizat. La sfarsitul lui 2002, privatizarea in turism era, practic, incheiata, dupa aplicarea unui program de privatizare de o transparenta fara precedent", anunta PSD prin intermediul unui comunicat de presa.

Social-democratii mai acuza ca, de 2 ani de zile, Elena Udrea nu a alocat nici 1 leu pentru promovarea interna, desi toate patronatele din turism au solicitat in mod insistent acest lucru.

"In schimb, programul efemer 'Romania, land of choice' a inceput si s-a terminat, la fel de brusc, in 2009, scopul sau fiind doar acela de a sustine campania prezidentiala din 2009. Inainte de a se pronunta asupra viziunii lansate de Uniunea Sociala Liberala, cu privire la dezvoltarea turismului romanesc, Elena Udrea ar trebui sa spuna de ce s-au inchis 10 din cele 20 de birouri turistice din strainatate, dar si la alte intrebari", se mai arata in comunicat.

Social-democratii se mai intreaba de ce Elena Udrea nu a sesizat organele competente daca sustine ca privatizarile in turism facute de PSD sunt frauduloase.

Udrea, despre strategia USL pe turism: PSD a mai avut una - privatizarea frauduloasa

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a ironizat strategia pe turism a Uniunii Social Liberale, spunand ca se refera doar la fumat si la cazinouri, dar si ca strategia PSD intre 2001 si 2004 a fost sa privatizeze fraudulos hoteluri si statiuni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#PSD scandal turism Elena Udrea, #privatizari turism guvernarea PSD , #stiri PSD