PSD: Basescu este cel care ne minte continuu

Marti, 11 Mai 2010, ora 22:03
1881 citiri
PSD: Basescu este cel care ne minte continuu

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a declarat marti pentru NewsIn ca acuzatiile sefului statului la adresa partidelor de opozitie reprezinta o modalitate prin care Traian Basescu vrea sa arunce vina pentru situatia economica precara a tarii in spatele altora.

"Cel care a mintit si in campania electorala de anul trecut, si saptamana trecuta, si duminica, cand spunea ca nu scad indemnizatiile pentru cresterea copilului, este insusi presedintele Basescu, impreuna cu domnul Boc. Sigur ca ne asteptam ca, pentru cei care nu sunt de acord cu el si nu spun 'sa traiti sefu' atunci cand el ia o decizie, Basescu sa gaseasca tot felul de invective si sa incerce, asa cum a facut de fiecare data, sa arunce vina in spatele altora. Ne intereseaza sa gasim solutii pentru situatia delicata in care se afla Romania si asta se intampla doar din cauza domnului Basescu si a Guvernului pe care l-a nasit si il pastoreste", a declarat Moldovan.

El a mai explicat ca PSD a dat "cateva solutii generale" in scrisoarea deschisa adresata sefului statului, urmand ca CEx de miercuri sa decida o serie de masuri mai concrete.

"Maine in CEx vom discuta mai pe indelete si in cel mai scurt timp o sa venim cu alte propuneri concrete pentru rezolvarea acestei situatii. In schimb, banii cheltuiti de guvernul Boc in primele patru luni ale anului, cele 100 de milioane de euro aruncate pentru laptopuri, mobile si masini, precum si bani care au fost drenati pentru clientela PDL, astea sunt solutiile lor pentru a acoperi deficitul bugetar si pentru a scade cheltuiala publica", a mai spus Moldovan.

Presedintele Basescu a declarat marti ca solutiile prezentate ca alternativa la programul de masuri ale Guvernului nu sunt sustinute si de cifre, adaugand ca aceia care vin cu asemenea propuneri sunt "diletanti, promotori ai dezinformarii romanilor".

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Radu Moldovan, #Radu Moldovan PSD, #radu moldovan basescu , #stiri PSD