PSD isi alege sambata doar seful, nu schimba statutul

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 13:49
1030 citiri
PSD isi alege sambata doar seful, nu schimba statutul

La congresul Partidului Social Democrat care va avea loc sambata va fi ales doar presedintele formatiunii, au anuntat surse din PSD, urmand ca un altul sa fie stabilit in lunile ce urmeaza pentru stabilirea modificarilor statutului.

Potrivit acestora, liderii PSD reuniti vineri in cabinetul presedintelui partidului, Mircea Geoana, de la Senat, au convenit ca modificarile asupra Statutului formatiunii sa aiba loc intr-un congres la finalul acestui an sau inceputul anului viitor, anunta Antena 3.

Asadar, in cadrul Congresului de sambata ar urma sa fie aleasa noua conducere a partidului in baza actualului Statut.

Decizia finala asupra acestei propuneri urmeaza sa fie transata la Comitetul Executiv care se va reuni vineri dupa-amiaza la Parlament.

Mircea Geoana a infirmat vineri ca ar fi cerut amanarea alegerii presedintelui PSD si a spus ca este vorba de o intoxicare. "Nu a venit o asa propunere din partea mea", a spus Geoana.

Geoana, despre amanarea alegerilor pentru sefia PSD: E o intoxicare

Surse din PSD declarasera anterior ca Geoana le-ar fi propus liderilor PSD reuniti in cabinetul de la Senat amanarea alegerilor pentru sefia PSD.

"Eu apreciez faptul ca se lucreaza cu o intoxicare profesionista, am avut de dimineata o sedinta tehnica pentru buna pregatire a Congresului si maine dimineata va asteptam cu drag la alegerile din PSD. Am facut acest Congres pentru alegerea presedintelui si asta vom face maine la ora 11.00, la Romexpo. Nu am cerut amanarea, este o intoxicare", a declarat Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Congres PSD 20 februarie, #Congres PSD presedinte partid, #Geoana Vanghelie PSD , #stiri PSD
Comentarii
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Măi tovarăsi, da nu-i bine separat! La congresul de maine alegeti prima jumătate a statutului si seful pană la brau, iar la congresul următor, restul. Se cunoaste că a plecat Cozmancă si Mitrea este marginalizat.