PSD si PD-L si-au impartit functiile din Constanta

Luni, 26 Ianuarie 2009, ora 17:27
1692 citiri
PSD si PD-L si-au impartit functiile din Constanta

PDL si PSD Constanta au finalizat negocierile pentru functiile la institutiile deconcentrate, social-democratii anuntand ca-i vor mentine pe sefii Capitaniei Zonale si ai Directiei de Sport.

In acelasi timp, vor fi inlocuiti membrii de conducere ai Inspectoratului Scolar Judetean si ai Spitalului Judetean de Urgenta, informeaza NewsIn.

Radu Mazare a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca au fost finalizate negocierile cu PD-L Constanta pentru impartirea institutiilor deconcentrate.

Printre institutiile care isi vor pastra actuala conducere se afla Capitania Zonala Constanta condusa de Alexandru Mezei sau Directia de Sport unde sefia e asigurata de Elena Francu. Schimbari vor fi insa la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, dar si la Inspectoratul Scolar Judetean.

"E o problema mare la ISJ unde, din pacate si fara eficienta, a fost folosit ca un vehicul pentru PNL. A fost schimbata conducerea, toti directorii de scoli pe criterii politice", a declarat seful PSD Constanta, Radu Mazare.

In ce priveste Politia Judeteana, noul sef va fi numit si dupa consultarea filialei PSD Constanta.

"Numirile si destituirile care vor fi facute nu vor fi exclusiv pe criterii politice. Vor exista persoane si sunt oameni care conduc si la ora actuala parte din aceste deconcentrate care si-au facut treaba, asa consideram noi si care vor ramane pe functie", a declarat, Radu Mazare.

Pesedistul a precizat ca sunt cel putin cinci institutii unde nu vor fi efectuate schimbari, intrucat directorii au avut o buna activitate, iar cei nemultumiti vor avea dreptul sa actioneze in instanta deciziile de schimbare.

In acelasi timp, el a declarat ca noii sefi de institutii care vor proveni din randul membrilor PSD vor fi selectati pe criteriul de profesionalism, dar si al loialitatii fata de echipa sa.

"In primul rand conteaza profesionalismul dupa care conteaza loialitatea fata de partid, fata de echipa pe care noi o formam pentru ca noi suntem o echipa mare, nu numai din cadrul partidului", a spus acesta.

Propunerea PDL Constanta pentru functiile de subprefect sunt Mihai Petre (consilier judetean) si Mircea Iustian (fost deputat), iar din partea PSD propunerea de prefect ramane omul de afaceri, Liviu Brailoiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#PSD PDL, #functii impartite, #judet Constanta , #stiri PSD