Social-democratii se reunesc, luni, in CEx

Luni, 29 Iulie 2019, ora 08:52
4993 citiri
Social-democratii se reunesc, luni, in CEx
Foto: Arhiva Ziare.com

Social-democratii au decis sa convoace, luni, Comitetul Executiv National.

"Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat se reuneste luni, 29 iulie 2019, de la ora 18:00, la sediul din Baneasa, strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 1", se arata intr-un comunicat de presa remis duminica Ziare.com.

Intrunirea social-democratilor are loc pe fondul macabrului caz de la Caracal. Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata dupa-amiaza, o conferinta de presa, in care a transmis ca isi doreste organizarea unui referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie.

"Analizez posibilitatea convocarii unui referendum pentru consultarea romanilor pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie", a transmis premierul, in cadrul declaratiei de presa.

Ulterior, Dancila a precizat, pe Facebook, ca desi a rugat clasa politica sa nu incerce sa confiste tragedia de la Caracal si sa o transforme in subiect de atac, "acest apel la respect, maturitate si compasiune nu a fost onorat".

"Stimati oameni politici, vorbim de analiza oportunitatii unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori si pedofili, precum inchisoarea pe viata sau castrarea chimica. Aceste masuri au nevoie de o validare populara inainte de a fi aplicate. Nu vedeti necesara o consultare publica pentru introducerea unor astfel de masuri? Nu vi se pare normal sa fie adoptate doar cu acordul cetatenilor romani?", a postat ea pe pagina de socializare.

Sefa Executivului spune ca, "pe langa referendum", se va actiona si "in Parlament pentru modificari care vor viza corectarea deficientelor legislative pe care grupul de lucru interinstitutional le va identifica".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#CEx PSD luni, #CEx PSD 29 iulie , #stiri PSD