Ziare.com

CN al PSD: Discursuri tinute de Oprescu si Antonescu si ateliere cu jurnalisti

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 20:16

   

CN al PSD: Discursuri tinute de Oprescu si Antonescu si ateliere cu jurnalisti
Organizatorii Consiliului National al PSD, care se desfasoara vineri si sambata, le-au pregatit participantilor ateliere de lucru moderate inclusiv de jurnalisti si analisti, precum si discursuri din partea lui Sorin Oprescu si Crin Antonescu, alaturi de cele ale liderilor PSD.

Programul Consiliului National al PSD debuteaza vineri cu reuniuni ale conducerilor structurilor interne ale PSD, la care vor participa presedintele PSD Victor Ponta si secretarul general al partidului, Liviu Dragnea.

Mare parte din ziua de vineri va fi insa dedicata atelierelor de lucru, moderate nu doar de lideri PSD, dar si de analisti, jurnalisti ori academicieni. Astfel, atelierul de lucru dedicat relatiei cu sindicatele va fi coordonat de social-democratul Dan Mircea Popescu, cel din domeniul sanatatii de fostul ministru PSD Daniela Bartos, iar despre administratie si alesii locali se va discuta intr-un atelier al carui moderator este Liviu Dragnea.

Discutiile pe educatie vor fi moderate de profesorul universitar Daniel Barbu, iar atelierul de lucru privind agricultura si mediul va fi coordonat de academicienii Alexandru Bogdan si Cristian Hera, precum si de profesorul universitar Aurel Lazureanu.

Temele economice si sociale votr fi abordate sub supervizarea lui Liviu Voinea, in timp ce a telierul de lucru privind cultura va fi moderat de Stelian Tanase. Discutiile pe justitie vor fi coordonate de Adina Anghelescu Stancu, cele privind colaborarea PSD cu ONG-urile din domeniul mediului de Liviu Mihaiu, iar domeniul politicii externe va fi abordat de Bogdan Chireac.

Ulterior acestor ateliere, vineri seara va incepe prima parte a Consiliului National, ale carui lucrari vor fi deschide de Adrian Nastase, presedintele acestei organizatii, fiind programate discursuri ale membrilor CN, dar si al presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Cea de-a doua parte a lucrarilor Consiliului National va debuta sambata, incepand cu ora 10.00, cand vor lua cuvantul invitatii la manifestarea social-democrata, anume Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, si Crin Antonescu, presedintele PNL si copresedinte al USL.

Tot sambata, secretarul general al PSD Liviu Dragnea va prezenta raportul de activitate al Secretariatului general al partidului, iar Adrian Nastase va p rezenta raportului de activitate al Consiliului National.

Reuniunea Consiliului National al PSD se va incheia cu un discurs al presedintelui social-democrat, Victor Ponta.

Sursa: rNews

Articol citit de 1144 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Program ambitios, planning riguros, ateliere de lucru

mmoderate de artizani ai artei de a vorbi nonostop fara a spune nimic, teme economice si sociale dezbatute pe larg de cei mai mari baroni, in viata activa inca, cu veleitati primordiale, si la sfarsit vom fi tavalitizi de ropotul de aplauze generat de discursul demolator al presedintelui Ponta, in viata inca, dar nu se stie cu certitudine daca va supravietui exploziei euforiei socialismului cu fatza umana. Vom trai si vom vedea.....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor