Editorial: Uratele din PSD

Luni, 07 Martie 2011, ora 09:28
4334 citiri
Editorial: Uratele din PSD

Intr-un templu al moralitatii ca PSD, o balerina care a pozat nud n-are ce cauta. N-are a face ca fotografiile Roxanei Golban nu releva decat un strop din inefabilul feminin, nici ca insasi Loredana Groza a aparut intr-un pictorial din Playboy, si nu le-a fost rusine eunucilor din partid sa o cheme sa-i cante lui Mircea Geoana in iulie 2009, in fata a 200 de invitati, "Happy birthday, mister president!".

In loc sa se bucure ca socialistii au ocazia sa mai spele din imaginea de "incuiati" in materie, ca detinatori ai teoriei revendicate din principiul "femeia-mama, femeia-tovarasa de munca si de viata, femeia-savant", si sa arate ca nu numai doamna rector Ecaterina Andronescu merita apartenenta la categoria sexului frumos, Victor Ponta se arata a fi mai constipat decat activistii de la mijlocul secolului 20, care trageau pe dudui fuste pana la glezne, le lipeau un coc si le trimiteau pe ogorul muncii socialiste pentru a apara cauza.

Foarte bine, toa'rasu' Ponta, ati deturnat o tentativa de infiltrare a unui element decadent in activul de baza! Cine stie unde se ajungea daca fata reusea, s-ar fi creat impresia ca PSD are si femei frumoase pur si simplu, nu numai muschi ofiliti.

Sau trebuia ca, pentru a fi acceptata printre cuviosi, Roxana Golban sa fie minora si sa activeze in retelele de prostituate frecventate de Robert Negoita si Nicu Banicioiu, activitati la care partidul n-a avut nimic a obiecta?

Una peste alta, ce m-a mirat pe mine foarte tare a fost faptul ca presedintele PSD, fara a o cunoaste pe balerina, fara sa vada fotografiile, i-a pus o eticheta care o expediaza la periferia societatii, intr-o zona nedemna de a revendica respect.

Teribil este psihicul acestui june care judeca fara a analiza, care dispretuieste ab initio, de la inaltimea functiei, orice nu se potriveste cu plapumioara lui cu ursuleti! Unde mai pui ca doamnele din PSD, chiar daca nu si-au etalat si ele nurii, ar putea sa-l cheme la o sapuneala, pe motiv de misoginism - asa se cheama reactia presedintelui socialist.

Pana si Ion Iliescu, la varsta sa, a demonstrat mai multa decenta in a eticheta, presedintele de onoare rezumandu-se la a spune "nu cunosc, nu comentez".

Si daca tot vorbim despre posibilitatea ca imaginea partidului sa fie afectata, ca acesta este resortul care l-a impins pe Ponta de aceasta data la nerozie, atunci o suma de lideri importanti ar fi trebuit sa se aleaga de multisor cu bagajele aruncate pe geam. Sa nu deschidem lista, ca nu ne mai oprim.

In fine, prestatia lui Victor Ponta ma face din nou sa ma intreb daca un presedinte care considera partidul feuda sa personala, care dispune asupra moralitatii si imparte carnetele de membru dupa cum il taie capul, fara o sumara analiza, poate reprezenta o cucerire. Semnificativ, deocamdata, este doar naturelul sau imatur, care urmareste succese usoare prin mijloace ieftine si, in subiectul de fata, ma duce la o concluzie: printre uratele din PSD, care sunt de aceasta data barbatii, Roxana Golban n-are ce cauta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PSD femei Playboy, #Ponta PSD Playboy , #Victor Ponta
Comentarii
Poza Thraxx
Thraxx
rank 5
I
I.E.Feher
rank 1
"Happy birthday, mister president!" canta Marilyn Monroe pentru...JFK!