Ziare.com

PSD: Traian Basescu reia aceeasi minciuna ca si Roberta Anastase

de Irina Ursu
Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 22:59

   

PSD: Traian Basescu reia aceeasi minciuna ca si Roberta Anastase
PSD se arata revoltat de faptul ca presedintele tarii Traian Basescu promoveaza in continuare minciuna Robertei Anastase, care sustine ca social-democratii au cerut bani ca sa voteze Legea Pensiilor, si acuza ca prin acest comportament incearca sa mascheze ilegalitatile care s-au comis in acest caz.

"Intre PSD si PD-L nu au existat si nu vor exista intelegeri. Ce arata parlamentarii PD-L, indrumati de Roberta Anastase, sunt liste cu amendamentele deputatilor si senatorilor la Legea bugetului de stat pe 2010, o lista care este publica, din luna ianuarie - februarie.

De altfel, ea se regaseste in rapoartele Comisiilor de buget finante la Legea bugetului de stat si se regasesc chiar in Legea bugetului ca amendamente aprobate. Deci, sunt prevederi legale pe care Guvernul trebuie sa le aplice. PSD nu va negocia niciodata cu nimeni soarta si viata pensionarilor", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

PSD sustine ca deputatii lor s-au batut pentru fiecare amendament de la Legea Pensiilor, iar cetatenii stiu ca au sustinut mereu ca pensiile sa nu scada, iar punctul de pensie sa fie de 45%.

"Am fost in comisii, am fost si in plen, dar fiecare vot a fost intors de ilegalitatile Robertei Anastase. Din cauza acestor ilegalitati am iesit din sala si am protestat. Acuzele PD-L sunt un foc de artificii prin care se acopera o imensa frauda: legea pensiilor, prin care se scad pensiile, prin care sunt atacati pensionarii militari, prin care se ridica varsta de pensionare la femei a fost adoptata prin FURT. Acesta este singurul adevar si singura problema reala. Roberta Anastase se face vinovata de fapt penale, iar Traian Basescu o acopera.

Mircea Dusa: Nu avem ce negocia

Liderul deputatilor social democrati, Mircea Dusa, sustine si el ca afirmatiile presedintelui Camerei Deputatilor conform carora "i-am vandut pe pensionari" nu au nici un temei din simplul motiv ca nu au ce negocia.

"Este evident faptul ca, prin afirmatiile sale, presedintele Camerei Deputatilor incearca din nou o diversiune. In primul rand, se doreste distragerea atentiei opiniei publice de la frauda ce a avut loc la votul final pe Legea privind sistemul unitar de pensii.

In al doilea rand, se doreste a se evita un nou scandal de presa pe care il poate genera aparitia in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii de Guvern prin care au fost aprobate sume pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru primarii si localitatile care apartin arcului guvernamental", a declarat acesta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 958 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bulibaseala generala: hotul striga ca "hotul striga hotii"

Legenda:
Hotul = PSD

 

Știm.

Totul e o minciună.Pană și viața slugilor zooportocalii e o minciună.In cinghele & ukulele cu ele.
Primul cinghel cu ukulele e rezervat falimentatorului șef.
Al doilea,Anastase.Cotoi,.....
Nes pa?Bas pa!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor