Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Hasotti, deranjat de poreclele puse de Basescu de-a lungul timpului

Marti, 15 Martie 2011, ora 12:38
1746 citiri
Hasotti, deranjat de poreclele puse de Basescu de-a lungul timpului

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, ii cere presedintelui Traian Basescu sa nu-i mai ironizeze pe reprezentantii Opozitiei, senatorul liberal aratandu-se deranjat de poreclele puse de seful statului de-a lungul timpului.

Puiu Hasotti i-a raspuns, la RFI, presedintelui Traian Basescu, dupa ce seful statului l-a luat peste picior pe liderul PSD. "Victor Ponta este co-pilot, cum sa-l pun prim-ministru?", se intreba Traian Basescu luni seara la TVR.

Hasotti spune ca fiecare om are hobby-urile lui: unii cu masinile, altii cu vinul.

"La propunerea lui Crin Antonescu, cum ca Victor Ponta ar trebui sa fie prim-ministru sau ar fi propunerea noastra, Traian Basescu a gasit de cuviinta sa ironizeze. Cum a facut-o intotdeauna. Ba a pus porecle unuia sau altuia, ba s-a legat ca unul are parul prea lung, ba a spus ca Victor Ponta este co-pilot si l-a ironizat. Acum, sunt tot felul de hobby-uri si placeri pe care le avem. Pai si eu spun: unuia ii place vinul, altuia ii place whisky-ul! Haideti sa nu ne ironizam asa fara rost!", afirma senatorul PNL.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta este "un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri", fiind doar co-pilot.

"Sunt obligat de Constitutie sa am consultari cu toate partidele si le-as avea daca ar cadea Guvernul la motiune. Dar domnul Ponta este co-pilot la o masina. Dansul mai participa la raliuri si are sponsori necunoscuti, desi se prezinta a fi un soi de fata mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii astia necunoscuti a reusit sa ajunga co-pilot. El sta in dreapta conducatorului. Cum poti sa conduci tara cand la o masina esti doar co-pilot? Deci un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri. Este co-pilot in masina aia, nu-i da nimeni volanul in mana. Poti sa-i dai tara in mana? Deci nu cred ca domnul Ponta are maturitatea necesara sa fie prim-ministru al Romaniei, nu in mandatul meu de presedinte al Romaniei. Un presedinte trebuie sa fie responsabil cand desemneaza un prim-ministru", afirma seful statului.

Citeste mai multe despre Hasotti : Unora le place vinul, altora whisky-ul pe RFI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Basescu Ponta presedinte, #Hasotti Basescu Ponta presedinte , #stiri Puiu Hasotti