Puiu Hasotti: Zvonurile despre inlocuirea premierului - diversiuni ieftine

Sambata, 21 Mai 2011, ora 18:02
1688 citiri
Puiu Hasotti: Zvonurile despre inlocuirea premierului - diversiuni ieftine

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, nu crede ca Emil Boc va fi inlocuit din functia de premier. El a declarat pentru Ziare.com ca toate zvonurile potrivit carora liderul PD-L va fi schimbat din functia de prim ministru au fost doar niste "diversiuni ieftine".

Totodata, el a tinut sa precizeze ca USL nu va accepta in fruntea Guvernului decat o persoana din PSD sau PNL.

"Toate zvonurile despre inlocuirea lui Emil Boc nu au fost decat diversiuni ieftine. Orice propunere ar face presedintele Traian Basescu in afara unui prim ministru USL va fi respinsa de Uniune.

Nu vom fi de acord cu nicio propunere facuta de Traian Basescu in afara de un premier USL", a declarat Puiu Hasotti pentru Ziare.com.

Pe de alta parte, liderul senatorilor PNL a afirmat ca in cazul in care UDMR va decide sa iasa de la guvernare, USL ii va propune un parteneriat corect si eficient.

Hunor Kelemen: Nu exista nicio negociere cu USL pentru iesirea UDMR din Coalitie

"Am propus in repetate randuri ca UDMR sa aiba responsabilitatea si sa iasa din Coalitie, mai ales daca ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca ar dori sa guverneze si dupa 2012.

Daca vor iesi acum de la guvernare, le propunem un parteneriat corect si eficient si dupa anul 2012", a spus Hasotti.

In ceea ce priveste ideea lui Traian Basescu de a se discuta in Parlament subiectul reorganizarii Capitalei, Puiu Hasotti a declarat ca il surprinde faptul ca seful statului nu este de acord cu un referendum pentru o lege importanta.

Basescu nu vrea referendum in Capitala: Bucurestenii nu stiu cate compromisuri se fac

"Este foarte important sa stim ce doresc bucurestenii. Este de mirare ca tocmai presedintele Traian Basescu se opune consultarii electoratului pentru o lege atat de importanta, a mai declarat liderul senatorilor PNL.

Traian Basescu a declarat, joi, ca nu este nevoie de niciun referendum pentru Capitala, deoarece cetatenii nu stiu ce este in spatele "dorintelor" lor de pastrare a sectoarelor, si ca Parlamentul trebuie sa hotarasca in aceasta situatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Puiu Hasotti schimbare Boc, #Emil Boc premier USL, #referendum Capitala Basescu Parlament , #stiri Puiu Hasotti
Comentarii
Poza nightmare
nightmare
rank 5
va-ti prins si voi intr-un final !!!!!.....greu ,foarte greu !!!!...Va joaca Base pe degete,de va merg fulgii .....si pe alea de la maini si pe alea de la picioare !!!!!.....ha ha ha