Radu F. Alexandru: Guvernul atat de mult hulit si-a facut datoria

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 15:40
1658 citiri
Radu F. Alexandru: Guvernul atat de mult hulit si-a facut datoria
Foto: Adevarul

Opozitia incearca sa faca orice pentru a veni la putere, chiar daca acest lucru implica actiuni impotriva tarii, este de parere senatorul Radu F. Alexandru.

"Toate sondajele, indiferent de cine le-a comandat, arata ca USL este angajat intr-o panta descrescatoare de sub 50%, in timp ce PDL creste la peste 20%. Aceasta realitate, acest adevar matematic este cauza pentru care astazi fortati alegerile anticipate. Sunteti in stare de orice, sa fortati alegeri anticipate, sa blamati tara si sa reclamati actiuni impotriva tarii, fara sa va ganditi o clipa la popor", a declarat Alexandru, luni, in timpul unui discurs in fata camerelor reunite ale Parlamentului reunite in sesiune extraordinara.

Senatorul a acuzat Opozitia ca repeta ceea ce a facut si in trecut, anume incearca sa-i faca pe cei din afara tarii sa creada ca actuala Putere face doar rau.

"Faceti acelasi lucru pe care l-ati facut cand ati mers la Washington si ati spus ca, daca Basescu este ales, Romania se transforma intr-un Afganistan al Europei. Nu a fost asa", a adaugat Radu F. Alexandru.

Potrivit spuselor sale, toti cei care au impresia ca manifestarile din Piata Universitatii din prezent sunt similare celor din 1990 se insala, deoarece, acum, se reflecta lipsa sperantei, nu regasirea acesteia.

"Cei care, vazand in Piata Universitatii, retin doar apelul "Jos Basescu" si nu vad mai departe "Jos Ponta", "Jos Antonescu" si "Sus Democratia" jubileaza in zadar. Cei care vad Piata Universitatii si nu au o strangere de inima cand vad pozele domnului Ponta arse de manifestanti se insala", a opinat senatorul.

Alexandru a tinut sa sublineze faptul ca Romania, in prezent, face parte din Uniunea Europeana si din NATO, iar meritul apartine tuturor partidelor politice care au condus tara in ultimii 20 de ani.

"De unde aceasta neincredere in clasa politica? Fata de felul in care am actionat ostil, fata de felul in care am declansat razboi fata de cei care nu impartaseau opinia noastra. 'Cine nu-i cu noi este impotriva noastra' este cel mai prezent slogan in clasa politica", a sustinut politicianul.

De asemenea, el a precizat faptul ca masurile de austeritate luate de Guvern au fost necesare, iar oamenii au inteles acest lucru. "Tot ce se intampla azi in randul tarilor dezvoltate este cea mai buna dovada ca au fost necesare. Toate institutiile internationale confirma ca Romania a ajuns intr-o faza de relansare economica. Guvernul atat de mult hulit si-a facut datoria", a concluzionat senatorul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Radu Alexandru Feldman, #Traian Basescu, #proteste Bucuresti, #sedinta extraordinara Parlament , #stiri Radu Alexandru Feldman